Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον Πατούλη

Ξήλωσε στο άψε σβήσε τις αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που όλοι οι δρόμοι της Αττικής είναι φίσκα στα πανό

Must Read

Εάν ήταν αφίσες της Ν.Δ., θα τις κατέβαζαν με την ίδια βιασύνη και ευκολία; Ιδού το ερώτημα που απευθύνεται προς τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος αποφάσισε να κατεβάσει τις αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε χθες στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, όπως μας πληροφόρησε με δελτίο Τύπου ο Γιώργος Πατούλης, προχώρησαν σε εκτεταμένες επιχειρήσεις απομάκρυνσης των παράνομων αφισών από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Μα, στους δρόμους υπάρχουν χιλιάδες αφίσες παντού και δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν ώστε να τις απομακρύνει. Σαν να μην τις βλέπουμε αυτές και εστιάζουμε μόνο στις «κόκκινες»! Βγάζουν μάτι, θα μου πείτε, αλλά και το γινάτι βγάζει μάτι! Και ο νοών νοείτω.

«Εδωσα εντολή να απομακρυνθούν άμεσα οι παράνομες αφίσες, τα διαφημιστικά πανό και τα επικίνδυνα λάβαρα που έχουν παράνομα τοποθετηθεί σε γέφυρες, σε στύλους ηλεκτροφωτισμού και φωτεινούς σηματοδότες. Προβάλλουν κομματική εκδήλωση συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού που θα διεξαχθεί τις ημέρες αυτές. Τα πολιτικά κόμματα να σεβαστούν επιτέλους τους πολίτες και την εικόνα της Αττικής και να μη χρησιμοποιούν παράνομα τον δημόσιο χώρο προκαλώντας περιβαλλοντική και αισθητική ρύπανση» είναι η δήλωση του Γιώργου Πατούλη για τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα… αισθητικής

Οντως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέβαλε στην αφισοκόλληση του συνεδρίου του, αλλά το να θυμάται κανείς να… κυνηγήσει αφίσες ξεκινώντας από αυτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι λιγάκι περίεργο. Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρεται, επιπλέον, ότι «η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχει αναδείξει ως προτεραιότητα την αισθητική αναβάθμιση της εικόνας του λεκανοπεδίου, καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας όσων κινούνται στο κύριο οδικό δίκτυό της». Καλά όλα αυτά και επιβεβλημένα, αλλά γιατί η αισθητική τους δεν θίγεται όταν το ΚΚΕ, π.χ., ή άλλοι πολλοί παράδοξοι σχηματισμοί ή διάφοροι τυχάρπαστοι αναρτούν αφίσες δραστηριοτήτων τους από εδώ και από εκεί; Με αυτούς δεν υποβαθμίζεται το αστικό περιβάλλον; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά; Αδικο λιγάκι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This