Ο Λοβέρδος ανακάλυψε το πελατειακό κράτος (video)

«Έξω από τα όρια του Νόμου και του Συντάγματος η κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου»

Must Read

Βολές στην κυβέρνησης για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου έριξε από τα έδρανα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ (ξεχνώντας τα έργα και ημέρες του ΠΑΣΟΚ) υποστήριξε πως όσα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έξω από τα όρια του νόμου και του συντάγματος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε διαφωνήσει απολύτως με τη διαδικασία αυτή. Διαφωνούμε οριζοντίως και καθέτως με την επιμήκυνση της ζωής αυτής της κυβέρνησης και της Βουλής κατά παραβίαση άρθρου του Συντάγματος. Το Σύνταγμα ορίζει τη λαϊκή κυριαρχία ως βάση όλων όσων κάνουμε. Το ίδιο άρθρο ορίζει πηγή κάθε εξουσίας το λαό».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως την πιο πελατειακή κυβέρνηση όλων των εποχών: «Δεν νομιμοποιούμε αυτή τη διαδικασία, ούτε νομιμοποιούμε αυτό το όργιο, ένα ”πλιάτσικο” πελατειακών σχέσεων που δεν έχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία αυτού του τόπου. Η πιο πελατειακή κυβέρνηση όλων των εποχών είναι η παρούσα».

Αναφερόμενος στην κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου τόνισε: «εσείς του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που ψηφίσατε αυτή τη διάταξη έρχεστε σήμερα να την καταργήσετε εκ των υστέρων και με απαράδεκτο τρόπο αγνοώντας και περιφρονώντας από το 2018 τη δική μας νομοθετική παρέμβαση.  Αυτή τη διαδικασία δεν την νομιμοποιούμε με τη ψήφο μας, είμαστε οι πρώτοι που έχουμε θέσει αυτό το θέμα. Είμαστε οι πρώτοι που πήραμε την πρωτοβουλία, που χλευάζανε οι υπουργοί σας όταν τα προτείναμε και έρχεστε τώρα για ψηφοθηρικούς λόγους να κάνετε αυτά τα ανοίγματα. Κανένας δεν σας πιστεύει. Ζητώ να πάρετε πίσω αυτή τη διαδικασία που είναι έξω από τα όρια του Νόμου και του Συντάγματος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This