Νίκος Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης – Τσίπρας δεν πρόκειται να δουν πρωθυπουργική καρέκλα από εμάς

«Ζητώ από τους Ελληνες πολίτες να μας τιμήσουν, για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής...»

Must Read

Κυβερνητικό προφίλ -όσο κι αν αυτό μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός- προσπαθεί να καλλιεργήσει για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. ο Νίκος Ανδρουλάκης, κόντρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι θα ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και θα επιβάλει τη δική του πολιτική και… άλλον πρωθυπουργό.

Μιλώντας χθες σε προσυνεδριακή εκδήλωση στην Κοζάνη αναφορικά με τη συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, είπε ότι «από εμάς πρωθυπουργική καρέκλα δεν θα δει ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε ο κ. Μητσοτάκης. Να το πούμε ξεκάθαρα – να μην περιμένουν τίποτα». «Δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια διανομής της εξουσίας. Δεν ζητάμε συνεργασίες για να μοιράσουμε καρέκλες και για να ξαναγίνουν πρωθυπουργοί κάποιοι, που τους έδωσε ευκαιρία ο λαός και απέτυχαν παταγωδώς», υπογράμμισε.

Ωστόσο, το Σάββατο, σε συνέντευξή του στο MEGA, επεσήμανε ότι «ο ελληνικός λαός θα καθορίσει τις εξελίξεις» και άφησε να εννοηθεί ότι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. θα επιβάλει είτε στον έναν είτε στον άλλον το δικό του πρόγραμμα, αλλά και άλλον πρωθυπουργό.

«Ξεχάστε τις συγκυβερνήσεις για διανομή καρεκλών…»

«Αγωνίζομαι για μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη, μιλώ βάσει προγράμματος και σχεδίου. Ζητώ από τους Ελληνες πολίτες να μας τιμήσουν, ώστε με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής να γνωρίζουν ότι η περίοδος πρωθυπουργίας Τσίπρα, η αποτυχημένη διακυβέρνηση με τον κ. Καμμένο που κρίθηκε, αλλά και η πρωθυπουργία Μητσοτάκη θα αποτελούν παρελθόν», είπε και τόνισε: «Οσο πιο ισχυρή είναι η σοσιαλδημοκρατία, τόσο αυξάνει η βεβαιότητα ότι ο λαός θα έχει ευημερία. Οσο πιο ισχυροί είμαστε, σενάριο πρωθυπουργίας Μητσοτάκη ή Τσίπρα δεν θα υπάρχει. Συγκυβερνήσεις για διανομή καρεκλών και εξουσίας, για να έχουν ρόλους κάποιοι παλαιοί πρωταγωνιστές, αυτά ξεχάστε τα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This