Δευτέρα 21/6/2021

«Αμάρτησαν» για το παιδί τους…

Ο σύζυγος της Χριστοδουλοπούλου, Θ. Δρίτσας μαζί με τον Ν. Βούτση τα… βύσματα της μετάταξης της κόρης της

Για το παιδί τους φαίνεται πως… αμάρτησαν η αντιπρόεδρος της Βουλής, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Πόθεν Εσχες και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Σοφία Χριστοδουλοπούλου και ο βουλευτής –πρώην υπουργός Ναυτιλίας- Θοδωρής Δρίτσας, αφού όπως προκύπτει, στην Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής που προχώρησε στη ρύθμιση για να μεταταχθεί η κόρη της στη Βουλή ήταν μέλος ο σύζυγός της και πρόεδρος της ο Νίκος Βούτσης.

Αυτά ήταν μεγάλα… μέσα που χρησιμοποιήθηκαν  για να μετατραπεί η απόσπαση που είχε η κόρη της στη βουλή σε μετάταξη. Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο κανένας αποσπασμένος στη Βουλή υπάλληλος δεν μπορούσε να μεταταχθεί στο Κοινοβούλιο, με το προνομιακό μισθολόγιο.

Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι Γ. Γκιόλας, Π. Κοζομπόλη – Αμανατίδη, Σπ. Λάππας, Ν. Παρασκευόπουλος, από τη ΝΔ ο Π. Τραγάκης, από το ΚΙΝΑΛ ο Θ. Παπαθεοδώρου, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρ. Παππάς, από το ΚΚΕ ο Θ. Παφίλης και από τους ΑΝΕΛ ο Μ. Γεωργιάδης.

Το ΦΕΚ με την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής που επέτρεψε την μετάταξη της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ