«Έφυγε» βουλευτής της ΝΔ

Must Read

Πέθανε χθες ξαφνικά ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα και επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ. Ο Γιάννης Μανώλης, που έφυγε σε ηλικία 69 ετών (γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο) απέκτησε μία κόρη και έναν γιο από τον γάμο του με τη Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ είχε πάει το πρωί για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης μαζί με φίλους του, όταν ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε. Βγήκε από τη θάλασσα, μάζεψε τα πράγματά του και κινήθηκε προς το αυτοκίνητό του για να φύγει. Λίγο αργότερα λουόμενοι τον βρήκαν πεσμένο μέσα στο αμάξι του. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε πως ο Γιάννης Μανώλης ήταν ήδη νεκρός.

Το 2004 και το 2007 εκλέχθηκε πρώτος βουλευτής στον νομό Αργολίδας με τη ΝΔ, ενώ το 2012 αποχώρησε από τη γαλάζια παράταξη, όπου διετέλεσε και επικεφαλής της γραμματείας Συνδικαλιστικού. Στη συνέχεια συνεργάστηκε για λίγους μήνες με τους ΑΝΕΛ, από όπου επίσης αποχώρησε. Το 2014 είχε θέσει υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Το 1986 υπήρξε ιδρυτικό της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ το 1995-1997 ήταν αντιπρόεδρος της ένωσης καταναλωτών Ελλάδος. Την περίοδο 1998-2004 ήταν μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Από το 1998 έως το 2004 γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη:

«Η ΓΣΕΕ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην Γενικού Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Γιάννη Μανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Γιάννης Μανώλης με έντονη συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών, διατέλεσε Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ από το Μάρτιο του 1998 έως και το Μάρτιο του 2004.

Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός αφήνοντας το δικό του στίγμα στους αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This