Ανησυχία με τη δήλωση Οικονόμου για το φυσικό αέριο! Τι θα γίνει στις 20 Μαΐου;

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μας κόψουν το φυσικό αέριο οι Ρώσοι

Must Read

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκάλεσε το σενάριο που άφησε ανοιχτό ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπάρχει περίπτωση η χώρα μας να μείνει χωρίς ρωσικό φυσικό αέριο τις επόμενες ημέρες!

Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση επικρατεί σύγχυση, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαίωσε μετά την έκτακτη σύσκεψη για την κίνηση της Gazprom να κόψει το αέριο σε Πολωνία και Βουλγαρία, ότι η χώρα μας έχει ενεργειακή επάρκεια. Τόση μάλιστα, που πρόκειται να βοηθήσει και την Βουλγαρία… Μόλις λίγες ώρες μετά ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχεται ότι υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να μείνει και εκείνη χωρίς ρωσικό φυσικό αέριο:

«Αυτό που είναι σαφές είναι ότι αν μας κόψουν το φυσικό αέριο ας πούμε στις 20, 21/5, πράγμα που δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα τώρα, η χώρα έχει λάβει τα μέτρα της έτσι ώστε να μην κατεβάσουμε τον διακόπτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσουμε τον διακόπτη. Δεν υπάρχει περίπτωση να αιφνιδιαστούμε προς την κατεύθυνση αυτή» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νωρίτερα ότι η ΔΕΠΑ θα πληρώσει την Gazprom στις 20 Μαΐου, χωρίς ωστόσο να απαντάει αν η πληρωμή θα γίνει σε ρούβλια, όπως απαιτούν οι Ρώσοι.

Δείτε επίσης: Έτοιμη να πληρώσει για φυσικό αέριο σε ρούβλια η ιταλική ENI;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This