Εκδρομή στην Ουάσινγκτον ο Γιωργάκης!

Ετοιμάζει μπαράζ επαφών με στελέχη της ηγεσίας των ΗΠΑ

Must Read

Ξαναχτύπησε ο «μοιραίος» Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος, μετά την πασχαλινή ανάπαυλα, ταξίδεψε στις ΗΠΑ για μπαράζ επαφών με στελέχη της αμερικανικής ηγεσίας και της ελληνικής κοινότητας, όπως έσπευσε να μας ενημερώσει ο ίδιος.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μετά το Πάσχα στο χωριό και τον οβελία, βρίσκεται στην Ουάσινγκτον όπου, ανάμεσα στα άλλα, θα συναντηθεί με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Γουέντι Ρ. Σέρμαν και τον Ελληνοαμερικανό γερουσιαστή Τζον Σαρμπάνης.

Αφήνοντας πίσω τα προβλήματα της Ελλάδας, τόσο την ενεργειακή κρίση που πλήττει βάναυσα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις όσο και το νέο μπαράζ τουρκικών υπερπτήσεων πάνω από το Αιγαίο, που ανεβάζει επικίνδυνα την ένταση, ο ΓΑΠ βρέθηκε στην αμερικανική πρωτεύουσα και μάλιστα δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι… ζει και βασιλεύει και είναι ενεργός, λες και οι πολίτες αγωνιούν για τις κινήσεις του.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, εκτός από τις επαφές, ο Γιώργος Παπανδρέου παρευρέθηκε και στην κηδεία και στις επίσημες εκδηλώσεις προς τιμήν της πρώην υπουργού Εξωτερικών Μαντλίν Ολμπράιτ, προσκεκλημένος της οικογένειας Ολμπράιτ, ενώ, όπως ενημέρωσε το γραφείο Τύπου του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον ήταν μεταξύ των επίσημων ομιλητών.

Ωσάν να μην τρέχει κάστανο…

Είναι σαφές πως, όπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν πτοεί τον αεικίνητο ΓΑΠ, ο οποίος, παρά τις πολλαπλές εν εξελίξει κρίσεις στην Ελλάδα, συνεχίζει αμέριμνος την -πολυτελή- ζωή του, ωσάν να μην τρέχει κάστανο. Σημειωτέον πως πριν από την επίσκεψη στις ΗΠΑ και λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Αλικαρνασσό, όπου έριξε ζεϊμπεκιές με τον δήμαρχο της πόλης, στο πλαίσιο συνεδρίου λογοτεχνίας και μάλιστα με τουρκικό τραγούδι.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα δηλαδή από το καλοκαίρι του 2001, όταν είχε χορέψει το «ιστορικό» ζεϊμπέκικο, με τον Τούρκο τότε ομόλογό του Ισμαήλ Τζεμ να του δίνει τον ρυθμό χτυπώντας του παλαμάκια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This