Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κατρακύλα και η κυβέρνηση μοιράζει ξανά ψίχουλα

Must Read

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου από τη δυσαρέσκεια του κόσμου αναφορικά με το κύμα ακρίβειας αλλά και την αδράνεια της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης των ευάλωτων νοικοκυριών.

Η πίεση που δέχεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος βλέπει στις δημοσκοπήσεις καθημερινά να κατρακυλά, τον οδηγεί σε ένα νέο γύρο εξαγγελιών παροχών και βοηθημάτων που δεν είναι τίποτα άλλο από… ψίχουλα! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει ένα ακόμα έκτακτο επίδομα μέσα στο καλοκαίρι. Το έκτακτο επίδομα που δόθηκε πριν από το Πάσχα σε χιλιάδες νοικοκυριά, γνωστό και ως «επιταγή ακρίβειας», φαίνεται πως πέφτει ξανά στο «τραπέζι» για το καλοκαίρι.

Αν τελικά «κλειδώσει» η νέα «επιταγή ακρίβειας» πιθανότατα ύψους 200 ευρώ – στα πρότυπα του έκτακτου επιδόματος του Πάσχα – αυτή θα καταβληθεί προ τα τέλη του Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η επιταγή ακρίβειας ύψους 200 ευρώ δόθηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα σε περίπου 1,7 εκατ. δικαιούχους. Με τα μέτρα ενίσχυσης ωφελούνται περίπου 1,4 εκατομμύρια νοικοκυριά, με περισσότερα από 3,2 εκατ. μέλη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αυξημένων τιμών αγαθών και ενέργειας.

Ποιοι έλαβαν το έκτακτο επίδομα το Πάσχα

  • 676.735 χαμηλοσυνταξιούχοι
  • 625.000 οικογένειες με παιδιά
  • 241.281 δικαιούχοι εγγυημένου εισοδήματος
  • 166.982 άτομα με αναπηρία που εισπράττουν προνοιακό επίδομα
  • 34.964 ανασφάλιστοι υπερήλικες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This