Εξοργιστικός Βασίλης Οικονόμου: Μετά τη χυδαία επίθεσή του στους πολίτες «θίχτηκε» που αναφέρθηκε το δάνειό του

Τον «άδειασε» μέχρι και o Πέτσας για το «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα»

Must Read

«Παρεξήγηση», «μονταζιέρα» και «δολοφονία χαρακτήρων» είδε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου μετά το σάλο που ξέσπασε για την θρασύτατη επίθεσή του στους πολίτες με την προκλητική του δήλωση «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του», με αφορμή τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά που δεν αντέχουν να πληρώνουν τους ληστρικούς λογαριασμούς.

Αυτή τη δήλωση έκανε χθες στην ΕΡΤ προκαλώντας την αντίδραση ακόμα και των παρουσιαστών του κρατικού καναλιού, με έναν εξ αυτών να επισημαίνει: «Δεν ζητάνε τζάμπα ρεύμα. Πληρώνουν το ρεύμα τους και τώρα δεν μπορούν να το πληρώσουν γιατί είναι παραπάνω από τη σύνταξη».

Αλλά για τον γυρολόγο βουλευτή της ΝΔ, η οποία θυμίζουμε ότι χρωστά σε όποιον μπορεί να αρθρώσει έστω και μια λέξη, οι πολίτες φταίνε: «Η κοινωνία έχει γαλουχηθεί στο τζάμπα και το δωρεάν».

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: «Κρύβεται» ο Μητσοτάκης – Συμφωνεί με το παραλήρημα Οικονόμου;

Ο δημοσιογράφος επανήλθε σχολιάζοντας: «Ο συνταξιούχος που έχει ανοίξει αυτή την ώρα τη ΔΕΗ και είναι μεγαλύτερη από τη σύνταξη. Και λέει ή θα φάω ή θα πληρώσω το νερό μου και το νοίκι μου ή θα πληρώσω τη ΔΕΗ», για να… εισπράξει τη νέα προκλητική αναφορά του Βασίλη Οικονόμου:

«Αυτός πιστεύετε ότι δεν μπορεί να πληρώσει; Δηλαδή, από τα 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους αυτός δεν μπορεί. Αυτό μου λέτε; Δηλαδή από τους 20.000 που δεν πληρώσανε είναι συνταξιούχοι;»

Σήμερα σε ΣΚΑΪ και Open που βγήκε να… πει τον πόνο του, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στην εφημερίδα Αυγή, μιλώντας για «δολοφονία χαρακτήρων», «μονταζιέρα» «και «προβοκάτσια», λες και ο κόσμος είναι κουφός και δεν άκουσε το τι ακριβώς είπε και σε ποιον τόνο το είπε.

Ο γραφικός κ.Οικονόμου, ο οποίος ενοχλήθηκε κιόλας από την αναφορά στο δάνειό του των 260.000 ευρώ, πήγε δηλαδή να βγει κι από πάνω, αντί να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχθεί το λάθος του.

«Άδειασμα» από Πέτσα

Αυτό που κατάφερε πάντως ο βουλευτής της ΝΔ, εκτός από το να προκαλέσει οργή και αγανάκτηση, είναι να το «αδειάσει» ακόμα και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος σχολίασε:

«Όταν έχουμε δεκαπλασιασμό της τιμής του ρεύματος δεν μπορούμε να πούμε ότι το νοικοκυριό είναι μπαταξής … Άλλο πράγμα ο στρατηγικός κακοπληρωτής και άλλο αυτός ο οποίος βρίσκεται ξαφνικά σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον μισθό που παίρνει».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This