Σάββατο 19/6/2021

Κεραυνοί Κραουνάκη για την… τηλεόραση της Ακριβοπούλου

Η κόντρα του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Νίκο Παππά όχι μόνο δεν τελειώνει, αλλά φαίνεται πως εξαπλώνεται, αγγίζοντας ακόμη και τμήματα του λεγόμενου… καλλιτεχνικού κόσμου.

«Πυρ και μανία» έγινε, λοιπόν, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος, κατά καιρούς, συνδέεται πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ (και μετά… αποσυνδέεται), εξαπολύοντας κεραυνούς κατά της Κατερίνας Ακριβόπουλου.

Η τελευταία, ως γνωστόν, μαζί με τον Σωτήρη Καψώχα εθίχθη σφόδρα με όσα (σωστά) είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών περί «αριστερών Πορτοσάλτε και Παπαδημητρίου».

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Κραουνάκης ζητά από τη δημοσιογράφο να σιωπήσει, καθώς, όπως σημειώνει, «έκανε πολύ κακή τηλεόραση, σαν το έσχατο κομματόσκυλο και ζημίωσε με τη στάση της την ΕΡΤ, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά, η ανάρτησή του έχει ως εξής:
«Ηταν τότε στο Μηνά στο Σούνιο. Ελπίζαμε γελούσαμε τους διάβαζα τα νούμερα της επιθεώρησης Κολλητήρια. Μετά ξαφνικά η Κατερίνα με έκοψε. Δεν ήθελε να κριτικάρω. Ηθελε να κάνει αυτό που έκανε. Ε τώρα ας κριθεί. Εκανε πολύ κακή τηλεόραση. Σαν το έσχατο κομματόσκυλο. Πρόσβαλλε και το μέσον και το κόμμα. Οφείλει να κάνει σιωπή. Κρίμα γιατί είναι και λαμπερή και άξια».

Εν τω μεταξύ, το κερασάκι στην όλη κωμικοτραγική υπόθεση έβαλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Λοβέρδος, που πήρε το μέρος του Τσακαλώτου.

Θυμίζουμε ότι με τις εκπομπές του ως δημοσιογράφος, γέλαγε, γενικώς, πολύς κόσμος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ