O Αλέξης πήγε σινεμά: Ποια αριστερή ταινία παρακολούθησε παρέα με την Μπέττυ

Must Read

«Αριστερή» ταινία πήγε και είδε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με την σύζυγό του Μπέττυ Μπαζιάνα.

Συγκεκριμένα παρακολούθησαν την ταινία «Sorry we missed you» του καταξιωμένου Βρετανού σκηνοθέτη Κεν Λόουτς, ο οποίος είναι γνωστός για τα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα των ταινιών του.

Η ταινία παρουσιάζει την εικόνα της σύγχρονης Αγγλίας με φόντο την οικονομική κρίση, το Brexit και τις επισφαλείς σχέσεις εργασίας.

Η ταινία παιζόταν στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας. Κατά την άφιξη τους στον ΔΑΝΑΟ, τους υποδέχτηκαν οι διοργανωτές και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Ντέμπι Χάνεϊγουντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This