Έκθετος ο Θεοδωρικάκος από τους ισχυρισμούς Κούγια!

Οφείλει να διαψεύσει ή να παραιτηθεί

Must Read

Ένα μείζον θέμα δημόσιας ασφάλειας προκύπτει από τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια. Ο ποινικολόγος καταγγέλει πως όταν θέλησε να δει στο κρατητήριο τον 52χρονο δράστη του δολοφονικού τροχαίου στη Μονεμβασιά, αυτός επιχείρησε να τον κλειδώσει μαζί του στο κελί!

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας το βράδυ χθες Κυριακή «Εκανα και ένα ατόπημα, μπήκα στον προθάλαμο… και πήγε να με κλειδώσει μέσα μαζί του! Να με βάλει μέσα στο κρατητήριο».

Μόνο που εδώ το ατόπημα δεν είναι του Κούγια, αλλά των αστυνομικών που για κάποιον περίεργο λόγο είχαν επιτρέψει στον δράστη να έχει την δυνατότητα να «κλειδώσει» κάποιον στο κρατητήριο!

Πρακτικά, αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν ο κρατούμενος έχει το κλειδί. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να «κλειδωθεί» το κρατητήριο στο Αστυνομικό Τμήμα.

Και όμως, παρά την δημόσια καταγγελία του Αλέξη Κούγια, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος παρεμβαίνει για ψύλλου πήδημα, ακόμα δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια! Γιατί;

Πως είναι δυνατόν να γίνεται μία τέτοια καταγγελία και ο λαλίστατος κατά τα άλλα υπουργός να σιωπά; Ειδικά όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στον τόπο καταγωγής του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να είναι δίπλα «ευαίσθητος». Αλλιώς δημιουργούνται διάφορες συνειρμοί για συγκάλυψη σοβαρών ευθυνών, ακριβώς λόγω εντοπιότητας.

Εάν από την άλλη ο Αλέξης Κούγιας λέει ψέματα για να υπερασπίσει τον πελάτη του, οφείλει επίσης να βγει και να το διευκρινίσει. Και να τον καταγγείλει. Διότι η σιωπή που σημαίνει επιβεβαίωση των καταγγελιών Κούγια, άρα εσκεμμένη ατιμωρησία των υπευθύνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This