Κύριε Μάκη Βορίδη ακούτε; Βάρεσε διάλυση το ελληνικό κράτος στο «όνομα» της πανδημίας!

Υπάρχει έστω και ένας αρμόδιος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που μπορεί υπεύθυνα να απαντήσει;

Must Read

Το κράτος ψηφίζει νόμους για τους πολίτες, και τούς απειλεί με εξοντωτικά πρόστιμα να είναι τυπικοί στα χρονοδιαγράμματα απέναντι στο ελληνικό δημόσιο, αλλά οι υπάλληλοι στις δημόσιες υπηρεσίες δεν απαντούν σε τηλέφωνα, email, ηλεκτρονικές αιτήσεις και επιστολές! Θα πάρει επιτέλους θέση σε αυτό το σκάνδαλο ο υπουργός Εσωτερικών;

Το «βιολί» ξεκίνησε νωρίτερα από την εμφάνιση της πανδημίας, αλλά ο ιός εκτροχίασε την κατάσταση. Σταμάτησαν οι υπηρεσίες να δέχονται κόσμο στα γραφεία τους, με τη δικαιολογία της προστασίας λόγω του κορωνοϊού, αλλά αποδείχθηκε ότι βαριούνται -όσοι τηλεργάζονται και όσοι όχι- ακόμα και να απαντήσουν στα αιτήματα των πολιτών που περιμένουν για μήνες ή και χρόνια.

Τι απαντά ο αρμόδιος υπουργός; Κύριε Βορίδηπότε σκέφτεστε να εφαρμόσει η  κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το άρθρο 4 του νόμου 2690/1999 που δεσμεύει τη Δημόσια Διοίκηση να απαντά στους πολίτες εντός 50 ημερών; Αν έχετε σκοπό να μην τον εφαρμόσετε, τότε καταργήστε τον!

Θα επιβάλλετε διοικητικά και πειθαρχικά μέτρα στους παραβάτες-υπαλλήλους; Ή για άλλη μια φορά οι μόνοι που θα διώκονται θα είναι οι Έλληνες φορολογούμενοι που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν απέναντι στις στρεβλώσεις της γραφειοκρατίας, την οποία διατυμπανίζετε ότι έχετε «χτυπήσει»;

Καταγγελίες που καταφτάνουν καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία του newsbreak.gr, αναφέρουν περιπτώσεις που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους. Χαρακτηριστική είναι η καταγγελία του Μ.Α. από τα Χανιά της Κρήτης (είναι στη διάθεση των αρμόδιων αρχών τα στοιχεία του πολίτη, ο οποίος παλεύει 3 χρόνια να λύσει μία πολεοδομική υπόθεση και δεν τα καταφέρνει, αφού δεν λαμβάνει ούτε απάντηση από τους υποτιθέμενους αρμόδιους υπαλλήλους!) ο οποίος μεταξύ άλλων:

  1. δεν λαμβάνει καμία απάντηση από το Δασαρχείο Χανίων, σε αίτημα που έχει κάνει εδώ και έναν χρόνο!
  2. δεν λαμβάνει καμία απάντηση από τον Δήμο Κισσάμου στον οποίο υπάγεται, για μία καταγγελία που έχει κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια, και αφορά σε παράνομη χωματερή στα 50 μέτρα από την τουριστική μονάδα που είναι στην ιδιοκτησία του!
  3. δεν λαμβάνει καμία απάντηση από την Πολεοδομία Χανίων σε επανειλημμένα αιτήματά του από το 2020!

Όλα τα έγγραφα είναι στη διάθεση των συνεργατών του κυρίου Βορίδη, μήπως και κατορθώσει ο συγκεκριμένος πολίτης να βρει άκρη σε αυτόν τον Γολγοθά που «ανεβαίνει» και φαίνεται να έχει τελειωμό! Μία τραγική ιστορία που διαιωνίζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This