«Βρες τις διαφορές» και πόλεμος… δηλώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ!

Must Read

Η νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει στην πολιτική σκηνή, θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι συνάντησε τον Τούρκο Πρόερδο στη Σύνοδο των ΗΕ εντελώς απροετοίμαστος και ενώ δεν έθιξε σημαντικά θέματα όπως τις παράνομες γεωτρήσεις και τι εναέριες παραβιάσεις.

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στους χαρακτηρισμούς με μια φωτογραφία που περιλαμβάνει δύο στιγμιότυπα. Στο ένα διακρίνουμε την χθεσινή συνάντηση όπου φαίνονται οι συνεργάτες του κ Μητσοτάκη να κρατούν φακέλους στα χέρια τους ενώ ακριβώς από πίσω τους βρίσκονται οι σημαίες και των δύο χωρών. Αντίστοιχα, στο δεύτερο στιγμιότυπο, το οποίο είναι από την συνάντηση του κ. Τσίπρα με τους συνεργάτες του, και τον Ερντογάν, φαίνεται ότι κανένας δεν κρατάει κάτι στα χέρια του, ενώ από το φόντο απουσιάζει η ελληνική σημαία, και έχουν στηθεί μόνο τουρκικές.

«Από τον ΣΥΡΙΖΑ τολμούν να μιλούν για προετοιμασία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αρκεί η σύγκριση της φωτογραφίας από τη συνάντηση του κ.Τσίπρα με τον κ.Ερντογάν με την αντίστοιχη του κ.Μητσοτάκη. Η εικόνα μιλάει από μόνη της», σχολιάσε ως απάντηση το Μαξίμου.

Τελικά εμείς αναρωτιόμαστε, μήπως πρέπει να κριθεί η πρόοδος των συνομιλιών από πράξεις και αποτελέσματα και όχι με «παιχνίδια» του τύπου «βρες τις διαφορές»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This