Άβολη στιγμή για τον Κυριάκο στο Boston College

Must Read

Νέο ταξίδι στις ΗΠΑ έκανε ο Έλληνας πρωθυπουργός, την ώρα που οι πολίτες της χώρας αγωνιούν για την επόμενη μέρα και γονατίζουν από το σαρωτικό κύμα ακρίβειας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην 146η Τελετή Αποφοίτησης του Boston College, του κολλεγίου απ’όπου αποφοίτησαν η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, αλλά και ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Μάλιστα, όπως είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, δεν γινόταν να μην παραστεί στην τελετή, καθώς η οικογένειά του θα του… έκανε παράπονα.

Ο ίδιος μίλησε στους απόφοιτους του Πανεπιστημίου χρησιμοποιώντας στίχους του Καβάφη αλλά και του… αριστερού ροκ σταρ Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ τους κάλεσε να μη χάσουν την πίστη τους ότι μπορούν να αλλάξουν το μέλλον.

Ωστόσο από την ομιλία του δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού την ώρα που περιέγραφε ότι δεν γινόταν να μην παραστεί στην τελετή, το μικρόφωνό του σταμάτησε να λειτουργεί. Ο ίδιος μάλιστα φάνηκε αμήχανος και άρχισε να το χτυπάει με το δάχτυλό του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This