Με παράνομη Navtex ο Ερντογάν βγάζει στην καρδιά του Αιγαίου ερευνητικό!

«Ανεβαίνει» το θερμόμετρο στο Αιγαίο

Must Read

Επικίνδυνα ανεβάζει την ένταση στο Αιγαίο ο Ερντογάν, που αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας ακόμη μια φορά και μια μέρα μετά την επίθεσή του στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Πριν λίγη ώρα ο υδρογραφικός σταθμός της Τουρκίας εξέδωσε παράνομη Navtex. Και στέλνει το ερευνητικό σκάφος Γιουνούζ στην καρδιά του Αιγαίου την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε μια περιοχή ανάμεσα στον Αη Στράτη, τη Λήμνο, τη Λέσβο και τη Χίο.

Και ενώ η Τουρκία προκαλεί στο Αιγαίο, αυξάνει την πίεση και στον Έβρο με τις μεταναστευτικές ροές, με τους αναλυτές να ανησυχούν για πολύ «θερμό» καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This