Σάββατο 19/6/2021

Παππάς για Μαρινάκη: Αν πάρει τη NOVA θα έχουμε σύγκρουση συμφερόντων στο ποδόσφαιρο (video)

Για την εξαγορά της NOVA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την σύγκρουση των συμφερόντων που δημιουργείται στο χώρο του αθλητισμού μίλησε ο Νίκος Παππάς στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» την στιγμή που η NOVA διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα άλλων ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα ο κ. Παππάς ανέφερε πως η «Η προοπτική αγοράς της Nova από τα συμφέροντα Μαρινάκη θα δημιουργήσει σύγκρουση συμφερόντων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Με απλά λόγια θα ελέγχεται από τον Ολυμπιακό πώς και πότε θα πληρώνονται οι άλλες ομάδες. Θεωρούμε ότι θα πρέπει να επέμβει Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Μάλιστα στον χώρο του Τύπου υπάρχει συγκέντρωση, ενώ μάλιστα οι ανακεφαλαιωμένες τράπεζες να είναι προσεκτικές με το ύψος του κουρέματος που συζητείται γιατί έχει χύσει ιδρώτα ο ελληνικός λαός κι άλλες επιχειρήσεις παρακαλάνε για λίγα χιλιάρικα να ανασάνουν».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Παππά την άποψη του σημείωσε και ο Νικήτας Κακλαμάνης που βρισκόταν στο πάνελ, αναφέροντας «Για τον Μαρινάκη, δεν είμαι εκπρόσωπός του. Διαβάζοντας το κείμενο της ερώτησης, δεν διαπίστωσα ότι υπάρχει τυπική παράβαση νόμου.

Αυτά που λέει ο κ. Παππάς καλά είναι, αλλά δεν υπάρχει νόμος. Από τη στιγμή που έχεις ανώνυμη εταιρία δεν δικαιούσαι να πάρεις κανάλι. Ας κάνατε έναν τέτοιο νόμο 4,5 χρόνια που ήσασταν κυβέρνηση.

Τώρα το θυμηθήκατε; Τυπικά δεν κάνει παράβαση κανενός νόμου. Είμαι γαύρος, μην ζητάτε να πάω κόντρα» κατέληξε χαριτολογώντας ο Κακλαμάνης για να του απαντήσει στο ίδιο ύφος ο Παππάς «μην ταυτίζεσαι με διοικήσεις, στα λέω εγώ ως Παναθηναϊκός» κι ανταπάντησε ο Κακλαμάνης ότι «μόνο με Γουλανδρή έχω ταυτιστεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ