Η φρικτή παραδοχή Κυριάκου για τον Ερντογάν: Νόμιζα πως…

Νόμιζε ότι οι Τούρκοι είναι καλοί άνθρωποι…

Must Read

Το φιλόξενο τραπέζι της χαλαρής συζήτησης με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Μπόργκε Μπρέντε στο Νταβός της Ελβετίας επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ομολογήσει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θεώρησε σωστό να δηλώσει την έκπληξή του για τη συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου, υποστηρίζοντας πως «πήγα στην Κωνσταντινούπολη (την αποκάλεσε Ινσταμπούλ) και είδα τον Ερντογάν, νόμιζα πως είναι μια καλή συνάντηση. Αλλά μετά από έναν μήνα είδαμε έναν μεγάλο αριθμό υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά, αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως απαράδεκτη».

Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι «αφελής» σε αυτή την ζωή, όχι όμως όταν από τις αποφάσεις του εξαρτώνται οι ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων και ολόκληρη η πορεία του έθνους.

Καταλάθος νόμιζε πως εκτός ΜΕΘ οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν περισσότερο. Ενώ έχουμε 30.000 νεκρούς, οι περισσότεροι εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας!

Καταλάθος νόμιζε πως τις φωτιές στην βόρεια Εύβοια της έβαλαν αντιεμβολιαστές για να μην μπουν ανεμογεννήτριες. Δεν κατάλαβε ο καημένος ότι η πρόεδρος Σακελλαροπούλου που του επέβαλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε εισηγηθεί την τοποθέτηση ανεμογεννητριών και στα καμένα δάση.

Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι ο τρόπος που αντιμετώπισε την πανδημία μετέτρεψε μία παγκόσμια κρίση σε εθνική τραγωδία, υγειονομική και οικονομική.

Έτσι όπως πάει, θα στέκεται πάνω στα αποκαΐδια της πατρίδας και θα ψελλίζει «συγνώμη λάθος»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This