Τετάρτη 16/6/2021

Ξέσπασμα Καραμανλή στη Βουλή για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Οξύτατη αντιπαράθεση ξέσπασε στην Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη με φόντο την εξέλιξη των έργων στο Μετρό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα για τον Σταθμό Βενιζέλου.

  • Γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης

Ο κ. Τριανταφυλλίδης με αφορμή τις κυβερνητικές εξαγγελίες για παράδοση του έργου το 2023, κατηγόρησε την κυβέρνηση για κοροϊδία προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Ο ήπιος συνήθως υπουργός Μεταφορών αυτή τη φορά εξερράγη.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους που δεν μας έχει συνηθίσει ανταπέδωσε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για πολιτικούς απατεώνες και για κοροϊδία των πολιτών από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε χαρακτηριστικά «εμείς δεν θα εγκαινιάσουμε μουσαμάδες, εμείς θα εγκαινιάσουμε έργο». Αναφορικά με το έργο στο Σταθμό Βενιζέλου, υποστήριξε ότι «έχει κοστίσει μέχρι τώρα 135 εκ περισσότερο και από το Μουσείο της Ακρόπολης και ακόμη δεν λειτουργεί». Υποστήριξε δε ότι το έργο θα παραδοθεί ενιαίο τον Απρίλιο του 2023.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην κριτική που δέχτηκε μέμφθηκε σε προσωπικό επίπεδο τον υπουργό Μεταφορών λέγοντας πως «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έμεινε στην ιστορία ως «ο Καραμανλής ο μέγας»εύχομαι εσείς να μην μείνετε ως ο «Καραμανλής ο μικρός». Εμείς δεν διχάζουμε, δεν τάζουμε , δεν λέμε μεγάλα λόγια… εμείς έχουμε χρονοδιαγράμματα… αυτή είναι η διαφορά μικρών -μεγάλων”, ήταν η έμμεση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ