Ελληνική απάντηση στον Τσαβούσογλου: «Απαράδεκτες» και «ανιστόρητες» οι δηλώσεις του

Υπάρχει «νευρικότητα και δυσαρέσκεια εξαιτίας των αλλεπάλληλων επιτυχιών του Πρωθυπουργού στη διεθνή σκηνή», συμπέρανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος!

Must Read

Στις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για το καθεστώς κυριαρχίας στα νησιά του Αιγαίου αναφέρθηκε ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος τις χαρακτήρισε «απαράδεκτες» και «ανιστόρητες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον Real FM για την κλιμακούμενη προκλητικότητα από τους Τούρκους και δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις… αλλεπάλληλες «επιτυχίες» του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Αντιμετωπίζουμε άμεσα αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις σε όλα τα επίπεδα, στους συμμάχους και στις διμερείς σχέσεις. Είναι ανιστόρητες αυτές οι δηλώσεις και δεν εδράζονται πουθενά. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στην κυριαρχία μας και την προστασία της. Όλα αυτά αντανακλούν τα πολλαπλά εσωτερικά προβλήματα του Ερντογάν, την νευρικότητα και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει εξαιτίας των αλλεπάλληλων επιτυχιών του Πρωθυπουργού στη διεθνή σκηνή» (σ.σ. αν δεν είχε αυτές τις… επιτυχίες δηλαδή οι Τούρκοι θα αμφισβητούσαν την κυριαρχία της Αθήνας;).




Επίσης, αναφέρθηκε στις λεγόμενες «υβριδικές απειλές», οι οποίες είπε, «μπορεί να είναι απειλές όπως στον Έβρο το 2020, ή στην κυβερνοασφάλεια» και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση «διαχειρίστηκε επιτυχώς τέτοιες απειλές, που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Κάθε χώρα που αντιλαμβάνεται το διεθνές περιβάλλον οφείλει να παίρνει τα μέτρα της να τις αντιμετωπίσει. Στο παρελθόν διαχειριστήκαμε επιτυχώς τέτοιες απειλές που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας όπως στο χώρο της κυβερνοασφάλειας».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This