Γαλάζιοι: Νέο κόμμα στον χώρο της Δεξιάς

Τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη το ιδρυτικό τους συνέδριο

Must Read

Ενα ακόμα νέο κόμμα δημιουργείται στον χώρο της Δεξιάς, στον οποίο, όπως φαίνεται, υπάρχει το τελευταίο διάστημα μεγάλη κινητικότητα. Ο λόγος για τους Γαλάζιους, που θα πραγματοποιήσουν το ιδρυτικό τους συνέδριο τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.

Στους Γαλάζιους συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Σάββας Τσιτουρίδης (φωτό), Νίκος Νικολόπουλος και Νίκος Καραχάλιος. Οι επικεφαλής συναντήθηκαν την Πέμπτη 2 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με σκοπό την οργάνωση της πορείας της κίνησης προς τις επερχόμενες εκλογές.

«Όλοι συμφώνησαν να πάρουν άμεσα μια σειρά πολυεπίπεδων πρωτοβουλιών προκειμένου να πολλαπλασιαστεί το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που ζητάνε καθημερινά ολοένα περισσότεροι πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδος», αναφέρει σχετική ανακοίνωσή τους.

Η ομάδα πρωτοβουλίας είναι η εξής: Βασιλειάδης Νίκος, καθηγητής ΑΠΘ, πρόεδρος κόμματος Ελεύθερη Πατρίδα, Γιαννόπουλος Αθανάσιος, καθηγητής Ιατρικής πρ. υφ. Υγείας, Καρανικολάου Εβίτα, γιατρός, Καραχάλιος Νίκος, πρόεδρος Forum 2020, Νικολόπουλος Νίκος, πρ. υφ Εργασίας, πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Παναγιωτόπουλος Πάνος, δημοσιογράφος, δικηγόρος, πρ. υπ. Εθνικής Άμυνας, Πιτσιάβα Εύη, καθηγήτρια Νοσηλευτικής, Σαγιέντ Αχμάντ, δικηγόρος, Τσιτουρίδης Σάββας, πρ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πρ. υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Οι εισηγήσεις της Γαλάζιας Ομάδας Πρωτοβουλίας θα τεθούν προς έγκριση στα άλλα μέλη στην 3η συνάντηση, στις 27 Ιουνίου, ούτως ώστε στο διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου να προετοιμαστεί και να διοργανωθεί το ιδρυτικό συνέδριο.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ιδρύθηκε και η Εθνική Δημιουργία από τους Θ. Τζήμερο, Φ. Κρανιδιώτη και τον ανεξάρτητο βουλευτή Κ. Μπογδάνο.

https://youtu.be/-CDL6J1mHwY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This