Ο… έμπειρος Αλέξης ονειρεύεται κάλπες

Έτοιμος να αναλάβει και πάλι δηλώνει ο Τσίπρας, και μένει άυπνος από τις έγνοιες...

Must Read

Στον ιστορικό λόγο του, που απηύθυνε προς τους φοιτητές του πρώτου ελληνικού πανεπιστημίου του νεοσύστατου κράτους ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, στον λόφο της Πνύκας, μίλησε με οργή για εκείνους που «μαθαίνουνε μπαρμπερική στου κασίδη το κεφάλι»…

Δεν υπάρχει καλύτερη περιγραφή για την περίπτωση Τσίπρα, ο οποίος δηλώνει πλέον έτοιμος να αναλάβει για δεύτερη φορά τις τύχες της χώρας και τον κρατάνε μάλιστα ξάγρυπνο οι έγνοιες για την κατάσταση που θα παραλάβει… «Εχω μια εμπειρία πια, ταυτόχρονα έχω επίγνωση και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε και των αναγκαίων τομών και δύσκολων αποφάσεων που πρέπει να πάρω και για το κόμμα, αλλά και ακόμα πιο δύσκολων που αφορούν την κεντρική πολιτική, το αύριο της χώρας. Και είμαι αποφασισμένος να τις πάρω αυτές τις αποφάσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις», δηλώνει τώρα αποφασιστικά στην Όλγα Τρέμη, που φαίνεται πως είναι η προσφιλής του εξομολόγος.

Στο επιτελείο του, αν πιστέψουμε τις πληροφορίες, έχουν κυκλώσει την 11η Σεπτεμβρίου ως πιθανή ημερομηνία των εκλογών, των οποίων την επίσπευση θεωρούν πλέον όλοι δεδομένη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός έχει μια στρατηγική διπλής κάλπης, σε αντίθεση με τον ίδιο που, όπως λέει, «θέλουμε προοδευτική κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή, που θα αναλάβει να επουλώσει τις βαθιές πληγές της κρίσης».

Tον βίο αβίωτο

Με βάση την ανάλυση της Κουμουνδούρου, ενεργειακή κρίση διαρκείας και ανεξέλεγκτος πληθωρισμός, που θα πιέσουν αφόρητα το λαϊκό εισόδημα, σε συνδυασμό με μια αναζωπύρωση της πανδημίας, θα κάνουν τον βίο αβίωτο των πολλών.

Ολα αυτά σε ένα καχεκτικό οικονομικό περιβάλλον, με νέα λουκέτα επιχειρήσεων και εκτόξευση των «κόκκινων» δανείων, δεδομένου ότι η χώρα εξακολουθεί να δανείζεται ακριβά, ενώ μέχρι το τέλος του έτους -παρά τα επικοινωνιακά βαρελότα- θα βρίσκεται υπό συνθήκες μνημονιακής επιτήρησης.

Αυτά είναι που κρατούν… ξάγρυπνο τον Αλέξη τις μακρόσυρτες νύχτες και τον βρίσκει η μέρα αποκαμωμένο! «Όσο ο Μητσοτάκης καθυστερεί τις εκλογές, τόσο μεγαλώνει την ήττα του, αλλά ταυτόχρονα και τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς την επόμενη μέρα», λέει στους δικούς του, και είναι απορίας άξιον γιατί επείγεται τόσο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This