Συνέντευξη Βαρουφάκη σε τουρκικό Μέσο για να συμφωνήσει με την προπαγάνδα της Άγκυρας!

Μίλησε για «επαναπροωθήσεις» και «έθαψε» όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, με την Τουρκία να τρίβει τα χέρια της

Must Read

Μπροστά στον ναρκισσισμό του δεν βάζει τίποτα ο… σωτήρας Βαρουφάκης, που σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά μας θέματα, έδωσε συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο, ουσιαστικά συντασσόμενος με την προπαγάνδα της Άγκυρας.

Για να ρίξει στάχτη στα μάτια το ΜέΡΑ25 τόνισε ότι το «Turkish Minute» που έδωσε συνέντευξη ο «ένας νι», είναι «ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα ελεύθερα και ανεξάρτητα ΜΜΕ της Τουρκίας».

Σε αυτήν λοιπόν τη συνέντευξη μίλησε για «επαναπροωθήσεις» προσφύγων και αντιφρονούντων στην Τουρκία και «ενορχηστρωμένους θανάτους» από την ΕΕ, δηλώνοντας μάλιστα πως, ως Έλληνας, Ευρωπαίος και πολίτης του κόσμου νιώθει ντροπή που «η ανθρώπινη κοινωνία επενδύει στον θάνατο προκειμένου να αποτρέψει το πλέον λογικό και φυσιολογικό, την ανθρώπινη μετακίνηση».

Για τις παράνομες επαναπροωθήσεις επέρριψε τις ευθύνες σε όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδας, της Τουρκίας και της ΕΕ που «συνωμότησαν ενάντια στην ανθρωπότητα».

Σε εκείνο που οφείλει βέβαια να απαντήσει ο Βαρουφάκης είναι για ποιο λόγο έδωσε αυτή τη χρονική στιγμή συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο, χωρίς να βγάλει άχνα για την επιθετικότητα και τις προκλήσεις της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας. Έχει καταλάβει ποιου κοινοβουλίου βουλευτής είναι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This