«Τσακωμένος» με την αλήθεια ο Άδωνις!

Με ψέματα και θρασύτατες δικαιολογίες «ξεπλένει» τον Λοβέρδο για το σκάνδαλο Novartis

Must Read

Αδιανόητα ψεύδη, φτηνά τεχνάσματα και θρασύτατες δικαιολογίες επικαλέστηκε χθες ο Αδωνις Γεωργιάδης για να «ξεπλύνει» το όνομα του «μεγάλου αδελφού» του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος βρίσκεται ξανά στη δίνη του κυκλώνα στο πολύκροτο σκάνδαλο της Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, το όνομα του τέως υπουργού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τη μετάφραση απορρήτου εγγράφου του αμερικανικού FBI, στο οποίο εμφανίζεται να έχει λάβει 20.000 ευρώ από τη Novartis με σκοπό να προωθήσει σκεύασμα του φαρμακευτικού κολοσσού για την αντιμετώπιση της ωχράς κηλίδος, μολονότι υπήρχε ανταγωνιστικότερο και φθηνότερο φάρμακο.

Μιλώντας (parapolitika.gr) ο Γεωργιάδης έφτασε στη δημόσια κατάντια να υποστηρίξει ότι η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη «έκανε έναν υπερασπιστικό ισχυρισμό (…) για να γλιτώσει»! Σύμφωνα με το σκεπτικό αυτού του γίγαντα της πολιτικής ζωής, η κυρία Τουλουπάκη είχε συμφέρον από τούτη την ιστορία, διότι, όπως πρόσθεσε, στέλνοντας τη λογική στα αζήτητα, «αν ξανανοίξει η ανακριτική διαδικασία στο Ειδικό Δικαστήριο, η κυρία Αλεβιζοπούλου, η ανακρίτρια, παίρνει σύνταξη στις 30 Ιουνίου, δεν προλαβαίνει προφανώς να ολοκληρώσει νέο κύκλο ανάκρισης μέχρι τις 30 Ιουνίου και, εφόσον πάρει σύνταξη, θα πρέπει να έρθει καινούργιος ανακριτής και ο νέος ανακριτής πρέπει να κάνει την έρευνα από την αρχή. Δεν προλαβαίνει να συσταθεί το Ειδικό Δικαστήριο λόγω υπερβάσεως ορίου ηλικίας διαφόρων αντιπροέδρων και άρα δεν γίνεται το Ειδικό Δικαστήριο και άρα φεύγει η κυρία Τουλουπάκη διά παραγραφής. Αυτός είναι ο στόχος των δικηγόρων της».

Οι άνθρωποι, όπως και ο ίδιος ο Λοβέρδος, αντί να απαντούν επί της ουσίας στην κατηγορία του χρηματισμού και στις σοβαρές απορίες που προκαλούνται από την επιχείρηση να προστατευτεί από τη Δικαιοσύνη, αυτοαναγορεύονται σε ιταμούς τιμητές, καταφεύγοντας σε αμήχανες θεωρητικές κατασκευές και κραυγαλέα ψεύδη. «Η πρώτη μου αντίδραση, όταν το είδα, ήταν να πω ότι αυτό είναι παράλογο. Για ποιον λόγο κάποιος να σβήσει το όνομα του Λοβέρδου από το έγγραφο, αφού το έγγραφο αυτό με το όνομα του Λοβέρδου ήταν απολύτως γνωστό;» αναρωτιέται θεατρικά ο Γεωργιάδης. Δεν ρωτάει κάναν μεγαλύτερο;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This