Πάει Κύπρο την ερχόμενη εβδομάδα ο Μητσοτάκης – Στο «μενού» η τουρκική προκλητικότητα

Θα συναντηθεί με τον Νίκο Αναστασιάδη

Must Read

Στην Κύπρο θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή (17/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Η συνάντηση των δύο ηγετών έχει οριστεί για τις 11:00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της κυπριακής προεδρίας, Aνδρέα Ιωσήφ, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η τουρκική προκλητικότητα, όπως εξελίσσεται κυρίως αυτή την περίοδο στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, αλλά και γενικότερα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας, τόσο έναντι της Κύπρου όσο και της Ελλάδας, όπως επίσης οι αναθεωρητικές θέσεις που εξακολουθεί να προβάλλει η Τουρκία για το πλαίσιο λύσης του Κυπριακού. Αναμένεται, επίσης, να συζητηθούν τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις του συνεχιζόμενου πολέμου».

Σε γραπτή δήλωσή του σημειώνει ότι στην ατζέντα περιλαμβάνονται ακόμα το Μεταναστευτικό, ενεργειακά ζητήματα, καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This