Με κάθε επισημότητα υποψήφιος στην Ανατολική Αττική ο Πέτσας

«Εργάζομαι από κάθε θέση που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός»

Must Read

Όλο και πιο κοντά φαίνεται να έρχονται οι εκλογές, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συναντάει τον έναν μετά τον άλλον τους υπουργούς του, για να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητές τους.

Έτσι ήρθε και η σειρά του Στέλιου Πέτσα που συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Ανατολική Αττική «στον τόπο που ζω και αγαπώ», όπως έγραψε σε ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και Πρόεδρο της Νέα Δημοκρατία για την εμπιστοσύνη του να είμαι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στον τόπο που ζω και αγαπώ, την Ανατολική Αττική.
Με ακλόνητη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που έχουμε όλοι μαζί ενωμένοι, εργάζομαι από κάθε θέση που μου εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός, συνθέτοντας λύσεις, προοπτικές και ευκαιρίες για μια πιο φωτεινή και δυνατή Ελλάδα.
Στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου στην Ανατολική Αττική για περισσότερες δουλειές, ευημερία και οικονομική πρόοδο, ασφάλεια και κοινωνική συνοχή.
Με την εμπιστοσύνη σας #Αλλάζουμε_Μαζί_την_Ανατολική_Αττική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This