Η αδυναμία Γεραπετρίτη σε δολάρια, γιεν και βρετανικές λίρες

Μαζί με τη σύζυγό του κατέχουν χρεόγραφα συνολικής αξίας περίπου... 5 εκατομμυρίων ευρώ

Must Read

Πολλά και ενδιαφέροντα τα συμπεράσματα από το πόθεν έσχες του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Για παράδειγμα μάθαμε ότι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έχει αδυναμία στα δολάρια, τα γιεν και τις βρετανικές λίρες!

Μαζί με τη σύζυγό του κατέχουν χρεόγραφα συνολικής αξίας περίπου… 5 εκατομμυρίων ευρώ (αποκτημένα από προηγούμενη χρήση). Τα συνολικά εισοδήματα του ζεύγους ξεπερνούν τα 70 χιλιάδες ευρώ.

Στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Γεραπετρίτη υπάρχουν 32 καταγραφές τραπεζικών λογαριασμών σε ευρώ, δολάρια, γιεν και βρετανικές λίρες. Μόνο οι καταθέσεις σε ευρώ ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια! Σε δολάρια ΗΠΑ οι καταθέσεις ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο, ενώ πάνω από 100 χιλιάδες είναι οι καταθέσεις σε βρετανικές λίρες. Άλλη μια περίπτωση φτώχειας καταραμένης…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This