Turkaegean: Το «παράσημο της ανοιχτής παλάμης» στον επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά

Λίγες εβδομάδες πριν τον είχε παρασημοφορήσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

Must Read

Λίγες μόλις ημέρες πριν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απένειμε τα παράσημα του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Σωτήρος στον Μαργαρίτη Σχοινά, αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πρόκειται για μια πραγματική φαρσοκωμωδία. Η πρόεδρος που επί των ημερών της αναρτήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΗΕ παράνομη συμφωνία η οποία ακρωτηριάζει τον εθνικό κορμό, παρασημοφόρησε τον επίτροπο που επί των ημερών του για πρώτη φορά η Τουρκία κατάφερε να περάσει τον όρο «τουρκικό Αιγαίο» στην ΕΕ.

Και με την παράσημο! Του τάγματος του Σωτήρος!

Αν πάντως ο Ερντογάν δεν ήταν αχάριστος, θα είχε θεσμοθετήσει άμεσα ένα αντίστοιχο παράσημο του «τάγματος του Σωτήρος του Ερντογάν», και θα το απένειμε στην Σακελλαροπούλου και στον Σχοινά. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για αυτά τα δύο πρόσωπα που παρέλαβαν έναν Ερντογάν απομονωμένο, με πολλαπλά εμπάργκο και σαφείς καταδίκες από την ΕΕ και της ΗΠΑ, και σήμερα τον έχουν καταστήσει παγκοσμίου εμβέλειας ηγέτη, να συναντάται διαδοχικά με Μπάιντεν, Τζόνσον και Μακρόν την ώρα που ο Κυριάκος χαριεντίζεται μόνος του με την κάμερα, δηλώνοντας «ικανοποιημένος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This