«Απειλή» Αβραμόπουλου: Επιστρέφω στην Ελλάδα και… την πολιτική!

Must Read

«Παρών» δηλώνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην ελληνική κεντρική πολιτική σκηνή και διαμηνύει ότι τώρα που ολοκληρώνεται η θητεία του στην Κομισιόν… επιστρέφει.

Χθες ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Μεταναστευτικό, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται σε έναν μήνα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον οποίο συζήτησε κυρίως το προσφυγικό και το μεταναστευτικό πρόβλημα.

«Σε έναν μήνα από σήμερα ολοκληρώνεται η θητεία μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και επιστρέφω στην Ελλάδα και την ελληνική πολιτική, όπου, και βέβαια, ανήκω» είπε ο κ. Αβραμόπουλος, προκαλώντας εύλογα συζητήσεις, ιδίως εντός του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Παυλόπουλος τον συνεχάρη για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησε τα καθήκοντά του ως επίτροπος, στέλνοντας, μεταξύ άλλων, «το μήνυμα προς τη γείτονα Τουρκία ότι μόνον όταν σεβασθεί, στο ακέραιο, το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ως προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, μπορεί να δικαιώσει τη θέση της ως μέλους της διεθνούς κοινότητας και ως χώρας, η οποία μπορεί να προσδοκά ευρωπαϊκή προοπτική».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τη συνάντηση και εξήγησε ότι αποτελεί την απαρχή ενός κύκλου συναντήσεων «αποχαιρετισμού των όπλων».

Πηγή: Εφημερίδα «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This