«Μύρισαν» εκλογές και ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε θέσεις εργασίας

Άρχισαν οι Μαυρογυαλούρικες τακτικές;

Must Read

Έπρεπε να «μυρίσουν» εκλογές για να ασχοληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους μακροχρόνια ανέργους άνω των 45 ετών, που δεν μπορούν να βρουν πουθενά δουλειά.

Έτσι ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος απασχόλησης της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55 έως 67 ετών για να δημιουργηθούν 6.500 επιπλέον θέσεις εργασίας, αλλά και την έναρξη ενός νέου προγράμματος, που θα καλύπτει 10.000 μακροχρόνια ανέργους άνω των 45 ετών.

Μάλιστα όπως είπε οι συνολικά 8.500 θέσεις που προβλέπονται έως σήμερα θα αυξηθούν σε 15.000, με προϋπολογισμό 117 εκατομμύρια ευρώ. Δηλώνοντας δε ότι «υπάρχει ένα στερεότυπο -ξέρετε- στην Ελλάδα, ότι η κοινωνική πολιτική πρέπει να είναι κάποιων συγκεκριμένων ιδεολογικών χώρων. Νομίζω ότι εμείς έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι αυτό δεν ισχύει».

Βεβαίως δεν είπε εάν θα ίσχυε αν δεν έρχονταν εκλογές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This