Στυλιανίδης: Δεν γίνονται εκκενώσεις. Γίνονται απομακρύνσεις!

Το τερμάτισε ο διακοσμητικός υπουργός…

Must Read

Επικοινωνιακά παιχνίδια με τις φωτιές παίζει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής έκανε παρατήρηση στα ΜΜΕ και υποστήριξε ότι δεν κάνει «εκκενώσεις», αλλά «απομακρύνσεις»! Του υπουργού του φταίνε οι δημοσιογράφοι…

 

«Τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά σε αυτά που λένε όταν έχουμε πυρκαγιές. Άλλο η προληπτική απομάκρυνση πολιτών και άλλο η εκκένωση», είπε ο Χρ. Στυλιανίδης και συνέχισε: «δεν γίνεται εκκένωση. Γίνεται προληπτική απομάκρυνση πολιτών. Δε γίνεται εκκένωση και γι’ αυτό το λέω, για να είμαστε προσεκτικοί και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κάνω έκκληση και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να είμαστε πολύ αυστηροί και σε αυτό το θέμα.

 

Γιατί αν κάποιος δει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιχειρήσει να φύγει χωρίς να υπάρχει 112 μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν χρειάζονται ανταγωνισμοί ούτε διαγκωνισμός μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε αυτό το θέμα».
«Πιστεύω ότι και τα θέματα πολιτικής προστασίας, πρέπει να αποκτήσουν ένα χαρακτήρα εθνικής συναίνεσης.

 

Δεν υπάρχει πολιτικό χρώμα, υπάρχουν σίγουρα πολιτικές διαστάσεις και δεν το λέω αυτό για να σταματήσουν οι κριτικές. Αλλά πιστεύω ότι αυτή πρέπει να είναι η βάση, το πλαίσιο στην διαχείριση των φυσικών καταστροφών», ανέφερε ο Χρ. Στυλιανίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This