Tι φοβάται ο Μητσοτάκης και πήγε στην καμένη Πεντέλη με 15 αυτοκίνητα και 5 τεθωρακισμένα;

Στις πληγείσες περιοχές με γελάκια και ισχυρή συνοδεία

Must Read

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει στην κατακαμένη Πεντέλη με ισχυρή συνοδεία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε με πολύ χαλαρή διάθεση, κεφάτος και χαμογελαστός, ενώ στήθηκε για φωτογραφίες με φόντο το γκρίζο τοπίο με τα καμένα δέντρα.

Πρώτος και καλύτερος στα επικοινωνιακά σόου, ο πρωθυπουργός ο οποίος συνεχάρη τον εαυτό του για την επιχείρηση στις φωτιές που έκαναν στάχτη σπίτια και χιλιάδες στρέμματα δασικών και αγροτικών εκτάσεων, συναντήθηκε με πυροσβέστες και υγειονομικό προσωπικό.

Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο πρωθυπουργός ο οποίος συνοδευόταν από τον εξαφανισμένο έως τώρα υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Άκη Σκέρτσο, έφτασε στην περιοχή με τόσο μεγάλη συνοδεία και τεθωρακισμένα οχήματα. Τι φοβάται τόσο πολύ ο πρωθυπουργός στις πληγείσες περιοχές;

Φωτογραφία: NEWS 24/7

Την φαντασμαγορική άφιξή του στα καμένα σχολίασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού», ενώ όπως τονίζει ο πρωθυπουργός δεν πήγε σε εμπόλεμη ζώνη αλλά στις πληγείσες περιοχές της Πεντέλη…

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά το χθεσινό κρεσέντο αλαζονείας και αυτοθαυμασμού για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και 5 θωρακισμένα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη» τονίζει και σημειώνει:

«Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος το Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Δείτε επίσης: Ενώ ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται στα καμένα… Συγκλονιστικές καταθέσεις ψυχής κατοίκων που πάλεψαν μόνοι τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This