Θράκη: Επίσκεψη- πρόκληση (ξαφνικά) του Νταβούτογλου!

Πήγε στον τάφο του ψευτομουφτή Μετέ και μίλησε για... «Τούρκους της Δυτικής Θράκης»!

Must Read

Μείζον ζήτημα προκύπτει με την επίσκεψη του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στη Θράκη χθες, καθώς από ελληνικό έδαφος επέλεξε να προκαλέσει, κάνοντας λόγο για «Τούρκους της Δυτικής Θράκης».

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της γείτονος και νυν πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου Κόμματος του Μέλλοντος, γνωστός και για το δόγμα του Στρατηγικού Βάθους, επισκέφθηκε αρχικά τον τάφο του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε.

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα directus.gr, ο Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος επανειλημμένα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην περιοχή λόγω των σχέσεών του με το παρακράτος που το τουρκικό προξενείο προσπαθεί να στήσει στην περιοχή.

Ο προκλητικότατος μάλιστα Αχμέτ Νταβούτογλου δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης», τονίζοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους συμπατριώτες της. «Η καρδιά μας χτυπά πάντα στα Βαλκάνια».

Μετά την επίσκεψη στον τάφο του ψευδομουφτή Αχμέτ, ο Αχμέτ Νταβούτογλου και οι συνοδοί τούτου επισκέφτηκαν το γραφείο του ψευδομουφτή Ξάνθης, όπου τους καλωσόρισε ο αναπληρωτής ψευδομουφτής. Ο Νταβούτογλου παρουσίασε τα βιβλία που έγραψε και ένα Κοράνι στη βιβλιοθήκη του μουφτή Ξάνθης. Ο Χραλόγλου παρουσίασε στον Νταβούτογλου τα βιβλία «Τζαμιά» και «Μαστζήδες της Ξάνθης», που ετοίμασε ο ψευδομουφτής Ξάνθης. Δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να επισκεφθεί και τη… λεγόμενη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This