Το σκοτεινό παρελθόν ενός πολιτικού

Η βίαιη συμπεριφορά απέναντι στις συντρόφους του, έρχεται τώρα να τον στοιχειώσει

Must Read

Ενώ η βία κατά των γυναικών έχει λάβει διαστάσεις μάστιγας στην χώρα μας, με τις γυναικοκτονίες και τις κακοποιήσεις να κατακλύζουν την ειδησεογραφία, υπάρχουν και οι άγνωστες περιπτώσεις που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν οι δράστες είναι άνδρες με ισχυρό κοινωνικό στάτους, οικονομική αλλά και πολιτική ισχύ, που στην Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμο της ατιμωρησίας.

Ένα τέτοιο, βεβαρυμένο παρελθόν, άγνωστο στο ευρύ κοινό, φαίνεται ότι διαθέτει και προβεβλημένος πολιτικός, για το οποίο εσχάτως τρέμει. Μπορεί μέχρι σήμερα να ήταν στο απυρόβλητο, οι πολιτικές εξελίξεις όμως είναι τέτοιες που λόγω του ρόλου του βρίσκεται μεταξύ σφύρας και άκμονος, με αποτέλεσμα το παρελθόν του να έχει μπει στο στόχαστρο από διάφορες πλευρές.

Άνθρωποι που θέλουν να τον βάλουν στο χέρι έχουν εξαπολύσει λυτούς και δεμένους για να βρουν στοιχεία, ώστε να τεκμηριώσουν το βάρβαρο παρελθόν του απέναντι στις συντρόφους του και φυσικά να το χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης για να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους επιδιώξεις.

Τέτοιες έρευνες φυσικά δεν γίνονται πάντα με το «σταυρό στο χέρι». Τα θύματα τέτοιων ανδρών φοβούνται να βγουν και να καταγγείλουν, ειδικά βλέποντας και τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Λιγνάδη, που αντί να διαπομπεύεται ο θύτης, διαπομπεύονται όσοι υπέφεραν από αυτόν.

Όταν το πολιτικό διακύβευμα είναι μεγάλο, οι ενδιαφερόμενοι δεν φείδονται χρημάτων, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα πολύτιμα στοιχεία που μπορούν να καθορίσουν ακόμα και το μέλλον ολόκληρης της χώρας.

Δυστυχώς ο χαρακτήρας αυτών των ανθρώπων που σηκώνουν χέρι σε γυναίκες, είναι τέτοιος, που λόγω μηδενικής αξιοπρέπειας προτιμούν να γίνονται υποχείρια εκβιασμών από το να βγουν με γενναιότητα και να παραιτηθούν.

Το παρελθόν και το παρόν άλλωστε δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για την πατρίδα, από έναν πολιτικό ο οποίος εκβιάζεται. Ο «εκβιάσιμος» μάλιστα προωθείται από το ίδιο σύστημα το οποίο τον εκβιάζει, ώστε να μπορεί να υπηρετεί τους εκβιαστές του από τις υψηλότερες δυνατές θέσεις.

Διαφθορά, ανωμαλία, βίαιη συμπεριφορά, είναι δυστυχώς χαρακτηριστικά που αντί να εξοβελίσουν κάποιον από το πολιτικό σύστημα, γίνονται μοχλός ανόδου ακριβώς επειδή τον καθιστούν υπηρέτη συμφερόντων και όχι της πατρίδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This