Καμμένος: «Πρέπει να τα σπάσουμε και με το Ισραήλ που είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος;»

Παρέμβαση του πρώην υπ. Άμυνας

Must Read

Παρέμβαση για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Την ώρα που απειλούμαστε από την Τουρκία τα βάλαμε κακώς με την Ρωσία πήραμε θέση κατά της Κίνας χωρίς συμφέρον τώρα για εσωτερική πολιτική πρέπει να τα τα σπάσουμε και με το Ισραήλ που είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος  Τρελαθήκατε εντελώς; Τα λέω χωρίς καμία διάθεση εμπλοκής» σχολίασε.

Σημειώνεται ότι το Ισραήλ αφού έλαβε έγκριση από την χώρα μας, δέσμευσε δύο θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κρήτης για στρατιωτικές ασκήσεις, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα, αγνοώντας ταυτόχρονα το τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος πριν από μερικές ημέρες ύψωσε ασπίδα προστασίας στην ΕΥΠ, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν ιδιώτες με τα λεγόμενα «βαλιτσάκια» και τα λογισμικά παρακολούθησης, που χρησιμοποιούν τα προϊόντα εγκλήματος τους για να εκβιάζουν μέσω δημοσιευμάτων σε ΜΜΕ.

«Την στιγμή που η Χώρα δέχεται απειλές ευθείες και ασύμμετρες από την Τουρκία είναι λάθος να στοχοποιείται η ΕΥΠ και ιδιαίτερα όταν λογισμικά παρακολούθησης χρησιμοποιούν ιδιώτες επώνυμοι και δημοσιοποιούν από τα ΜΜΕ προϊόντα υποκλοπής» είχε γράψει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This