Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Στα «σχοινιά» η κυβέρνηση από τις… διαρροές Ρωμανού!

Στη φόρα ο οχετός από συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Η μετωπική σύγκρουση στην οποία οδηγούνται οι Τσίπρας - Ανδρουλάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία ημέρα πριν από τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών επιβεβαιώνουν ότι ούτε η αποκαθήλωση των Δημητριάδη - Κοντολέοντος ούτε η σύσταση εξεταστικής επιτροπής και οι ασταθείς εξηγήσεις που δόθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου ανέστειλαν τις επιθετικές διαθέσεις των κομμάτων, τα οποία υπαινίσσονται ακόμα έναν γύρο ηχηρών αποκαλύψεων.

Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση έδωσε χθες ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του κατήγγειλε ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός «έφτασε στο σημείο να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου» και διερωτήθηκε: «Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;»

Για το ίδιο θέμα, οξύτατο ήταν και το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επίσης κατήγγειλε ότι «οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές Μαφίας». Στις επίμαχες δηλώσεις, τις οποίες όμως αρνείται ότι έκανε, παρότι το ηχητικό τον διαψεύδει, ο Νίκος Ρωμανός ακούγεται να λέει: «Θέλουμε να βγούνε όλα τα στοιχεία. Και θέλουμε και ο κ. Ανδρουλάκης, επειδή πολλά από αυτά είναι ευαίσθητα και θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, να έχει το θάρρος να τα κοινοποιήσει».

Η αποστροφή αυτή, σύμφωνα με τους Αλ. Τσίπρα, συνιστά «οχετό», καλώντας τον πρωθυπουργό «να κλείσει τη βάνα πριν πνιγεί μέσα και ο ίδιος», ενώ ο κ. Ανδρουλάκης τη χαρακτηρίζει ευθέως «συκοφαντίες»!

Ανάγκη να λάμψει η αλήθεια

(από αριστερά): Νίκος Ανδρουλάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ρωμανός και Ισίδωρος Ντογιάκος

Είναι πρόδηλη, χωρίς καμία αμφιβολία, η ανάγκη να λάμψει η αλήθεια, ώστε να γκρεμιστεί το σκηνικό της ολέθριας φθοράς που απλώνει τη νοσηρή σκιά του πάνω από τη χώρα και κλονίζει συθέμελα την εμπιστοσύνη των πολιτών σε κόμματα και θεσμούς.

Άλλο τόσο βέβαιο είναι όμως ότι και τα ίδια τα κόμματα οφείλουν να εγκαταλείψουν τις καιροσκοπικές και επιλεκτικές τους ευαισθησίες και να τηρούν στο εξής στάση αρχών. Όταν προέκυψαν οι αποκαλύψεις για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις 17 βουλευτών και δημοσιογράφων (ο εκδότης και στελέχη της «δημοκρατίας», μεταξύ άλλων), η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ βυθίστηκαν σε αμήχανη, στα όρια της συνενοχής, σιγή, ενώ η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ είχαν δεχθεί προϊόντα υποκλοπής του Σ. Μιωνή ως αποδεικτικά στοιχεία στην προανακριτική επιτροπή.

Στη χθεσινή του δήλωση ο Ν. Ανδρουλάκης ζήτησε εξηγήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, στον οποίο προσωπικά καταλόγισε «την κατάντια», ερωτώντας: «Για ποιον λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση; Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό "υπερόπλο" Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού;». Κατήγγειλε δε ότι «στελέχη της Ν.Δ. σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες, αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους».

Με καυστικό ύφος και ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε: «Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της Ν.Δ. να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών. Οι στοχευμένες "διαρροές" για τον Νίκο Ανδρουλάκη, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ., επιβεβαιώνουν ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές Μαφίας».

Ο ίδιος ο Ν. Ρωμανός κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη διαστρέβλωση, αποποιούμενος όσα του αποδίδονται και σπεύδοντας εκ των υστέρων να δικαιολογηθεί μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε ότι τα «ευαίσθητα δεδομένα», για τα οποία μίλησε δεν είναι προσωπικά, αλλά σχετίζονται με λόγους «εθνικού συμφέροντος». «Είπα το αυτονόητο που λέμε σε όλους τους τόνους από την Παρασκευή: ότι η νόμιμη συνακρόαση της ΕΥΠ με εντολή της αρμόδιας εισαγγελίας αφορά (εξ ορισμού) ευαίσθητα στοιχεία (αφού γίνεται μόνο για λόγους εθνικού συμφέροντος), γι' αυτό και θα ενημερωθεί ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης αναλυτικά. Άρα τις αντίστοιχες απαντήσεις που δημόσια ζητάει ο κ. Ανδρουλάκης θα μπορεί να τις δώσει μόνο ο ίδιος!», είπε μεταξύ άλλων.

Με τη σειρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου δήλωσε: «Με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες σε βάρος του πρωθυπουργού θα ασχοληθούμε όταν ολοκληρωθεί θεσμικά η διερεύνηση και αποτίμηση των πραγματικών συμβάντων».

«Ναι» στην Εξεταστική, αλλά και για το σκάνδαλο κατασκοπείας

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και το πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» για το τεράστιο θέμα κατασκοπίας κατά της Ελλάδας

Αντιμέτωπα με τις βαριές πολιτικές ευθύνες τους φέρνει τα τρία μεγαλύτερα κόμματα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος επιμένει σθεναρά να διατηρεί στην επικαιρότητα το τεράστιο θέμα κατασκοπίας κατά της Ελλάδας με την παρακολούθηση 17 Ελλήνων βουλευτών.

Στο στόχαστρο του Κ. Βελόπουλου μπαίνουν από κοινού Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη απροθυμία, αρνούνται να συναινέσουν στη διερεύνηση μιας υπόθεσης που έφερε στο φως η «δημοκρατία» -στελέχη της οποίας επίσης παρακολουθούνταν- και σχετίζεται με ζωτικά εθνικά συμφέροντα. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές, θα ζητήσει όμως, εκτός από την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, να διερευνήσει και το τεράστιο θέμα κατασκοπίας κατά της Ελλάδας με την παρακολούθηση 17 Ελλήνων βουλευτών, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ήταν μέλη επιτροπών υψίστης εθνικής σημασίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η Ελληνική Λύση χαρακτηρίζει ύποπτη τη συμπεριφορά των Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθούν να παριστάνουν πως αυτή η σκανδαλώδης υπόθεση δεν υφίσταται και εμμένουν μόνο στην περίπτωση Ανδρουλάκη, ενώ εδώ έχουμε να κάνουμε με μία ευθεία απειλή στην εθνική ασφάλεια της χώρας.

Μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: «Η συμπεριφορά τόσο της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του καταγγέλλοντος προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη συγκεκριμένη υπόθεση που παραπέμπει σε σκάνδαλο κατασκοπίας εις βάρος της πατρίδας μας είναι εξόφθαλμα περίεργη, στα όρια της ύποπτης. Πώς είναι δυνατόν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. να σιωπούν απέναντι στα συντριπτικά ευρήματα των αμερικανικών διωκτικών Αρχών αλλά και διεθνών ερευνητικών οργανισμών που αποκαλύπτουν μία πρωτοφανή υπόθεση που συνιστά μέγιστη απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας; Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λειτουργούν με γνώμονα το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον».

Παρέμβαση Ντογιάκου μόνο για τη διαρροή!

Στο γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου αναμένεται να κληθούν σήμερα ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί ο ανώτατος εισαγγελέας, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε η διαρροή των πληροφοριών για την παγίδευση του τηλεφώνου τους από την ΕΥΠ.

Στον προθάλαμο του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί να καταθέσει στη συνέχεια και ο Παναγιώτης Κοντολέων, επικεφαλής μέχρι χθες της ΕΥΠ, του οποίου η παραίτηση που ακολούθησε αυτήν του πρωθυπουργικού alter ego Γρηγόρη Δημητριάδη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Κοντολέων, καταθέτοντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, φέρεται να παραδέχτηκε ότι πράγματι παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη και πως αυτό έγινε κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών.

Αρμόδιες πολιτικές πηγές διευκρινίζουν, πάντως, ότι σε τούτη την πνιγηρή ατμόσφαιρα ο ανώτατος εισαγγελέας της χώρας δεν προτίθεται να εισέλθει στην ουσία του σκανδάλου των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει είναι να αποκαλυφθεί ο τρόπος με τον οποίο περιήλθαν σε γνώση των Ανδρουλάκη και Κουκάκη οι πληροφορίες ότι παρακολουθούνται από την ΕΥΠ, τοποθετώντας έτσι στο κάδρο υπαλλήλους της ΑΔΑΕ, αλλά και της υπηρεσίας πληροφοριών.

Στα επιτελεία των κομμάτων της αντιπολίτευσης επικρατεί η εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος χειρισμός αντικειμενικά, χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι η επιδίωξη του εισαγγελέα, είναι δυνατόν να αναχαιτίσει παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Το Μαξίμου επιχειρεί να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών τον Κυριάκο

Παρότι οι πολιτικές ευθύνες του ως πρωθυπουργού αλλά και οι αντικειμενικές ευθύνες του ως πολιτικού προϊσταμένου της ΕΥΠ είναι αυταπόδεικτες, το Μέγαρο Μαξίμου μέσω διαδοχικών διαρροών επιχειρεί να βγάλει τον πρωθυπουργό από το κάδρο των ευθυνών, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και την πληροφορήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ζητώντας αμέσως την παραίτηση του γενικού γραμματέα του γραφείου του και ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντος.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται:

Πρώτον, η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, σύμφωνα με την οποία «αμέσως μόλις περιήλθε σε γνώση του πρωθυπουργού η περίπτωση νόμιμης επισύνδεσης, κατόπιν και εγκρίσεως εισαγγελικής Αρχής, για τον κ. Ανδρουλάκη, η κυβέρνηση επεδίωξε διά του κ. Γεραπετρίτη να τον ενημερώσει πλήρως, αλλά ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να μην ανταποκριθεί».

Δεύτερον, οι πληροφορίες που δεν διαψεύσθηκαν ότι ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε την Παρασκευή το βράδυ με διευθυντές τηλεοπτικών σταθμών και τους έλεγε ότι δεν γνώριζε τίποτα και όλα τα πληροφορήθηκε την τελευταία στιγμή. Τρίτον, το γεγονός ότι έσπευσε άρον άρον να αποδεχθεί το αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη για σύσταση εξεταστικής επιτροπής το ταχύτερο δυνατόν.

Και ακόμα για τα πιο πολλά συστημικά μέσα ενημέρωσης χθες το θέμα ήταν σαν να μην υπήρχε. Πλήρως υποβαθμισμένο ιδίως στις μεγάλες και φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες.

Μόνο που αυτό το αφήγημα είναι στον αέρα, καθώς πρώτον, ο μεν Γρ. Δημητριάδης είναι ανιψιός του και εξ απορρήτων του πολλά χρόνια και ένα πρόσωπο με σημαντική δύναμη στον πρωθυπουργικό περιβάλλον. Δεύτερον, ο Παν. Κοντολέων ήταν προσωπική του επιλογή για να αναλάβει την ΕΥΠ και διορίστηκε το καλοκαίρι του 2019 στη θέση του επικεφαλής της με ειδική τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Τρίτον, η λειτουργία και δράση της ΕΥΠ ανήκει και ελέγχεται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό με τον νόμο 4622/2019 περί επιτελικού κράτους που ήταν και ο πρώτος νόμος της κυβέρνησης λίγες μέρες μετά τις εκλογές. Και, τέταρτον, ο ίδιος ο κ. Κοντολέων φέρεται ότι είπε πριν από μία εβδομάδα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ότι ο σύνδεσμος της ΕΥΠ με το Μαξίμου ήταν ο κ. Δημητριάδης.

Με τη σημερινή του δήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να καθησυχάσει την κομματική βάση της Ν.Δ., τους βουλευτές και τους υπουργούς, που σιωπούν αμήχανα τις τελευταίες ημέρες, φοβούμενοι ότι η υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων θα πλήξει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου επιμένει ότι υπήρξαν λανθασμένες ενέργειες στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων, ότι δεν είχε ενημερωθεί ως όφειλε ο πρωθυπουργός και γι' αυτό η παραίτηση του κ. Κοντολέοντος, διοικητή της ΕΥΠ, ήταν μονόδρομος.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για τη μεγαλύτερη κρίση από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ., η προσωπική ήττα του πρωθυπουργού δεν αμφισβητείται, ενώ και το όποιο κύρος είχε στο εξωτερικό έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα, καθώς υποκλοπές προκαλούν το διεθνές και ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, όπως φαίνεται από τα δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης.

Οι αντιδράσεις των υπολοίπων κομμάτων για τους «κοριούς»

«Το ΚΚΕ συμφωνεί στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη και θα συμβάλει -χωρίς να τρέφει αυταπάτες- για την αποκάλυψη όλων των πτυχών της υπόθεσης», αναφέρει σε δήλωσή του ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Προσθέτει όμως ότι θα ζητήσει, επίσης, «να συμπεριληφθούν ως αντικείμενο της επιτροπής και οι υποθέσεις "συνακροάσεων" στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, καθώς οι σχετικές καταγγελίες είναι εδώ και χρόνια ουσιαστικά αναπάντητες, παραμένοντας στα συρτάρια των Αρχών που υποτίθεται μεριμνούν για την ασφάλεια και το απόρρητο των επικοινωνιών». Όπως παρατηρεί, «το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων δεν παραγράφεται, ούτε ακυρώνεται με κάποιες συγγνώμες και μερικές κυβερνητικές παραιτήσεις, αφού φέρνει στην επιφάνεια ένα σκοτεινό περιβάλλον κι ένα διάτρητο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο επανειλημμένα έχει καταγγείλει το ΚΚΕ».

Σε δήλωσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης σημειώνει μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία τρία χρόνια, όπως το ΜέΡΑ25 αποκαλύπτει συστηματικά από το 2019, ο κ. Μητσοτάκης προΐσταται μιας διαδικασίας αποψίλωσης βασικών ελευθεριών και επιβολής καθεστώτος τύπου Ορμπάν - Ερντογάν. Το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις απλά αποκάλυψε την ατζαμοσύνη με την οποία εφαρμόζουν αυτό το σχέδιο. Τέλος σε όλες τις παράνομες παρακολουθήσεις πολιτών, πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων. Δημοκρατική εποπτεία της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής στη λειτουργία της ΕΥΠ. Δίωξη κάθε ιδιώτη που εγκαθιστά λογισμικό υποκλοπών στα συστήματά τους. Παραίτηση του πρωθυπουργού και εκλογές τον Σεπτέμβρη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρης κάλυψη Οικονόμου στον κρυπτόμενο Καππάτο, που δεν απαντά στα αμείλικτα ερωτήματα

Οταν ένας βουλευτής αποφασίζει να υπηρετήσει τις τράπεζες εις βάρος ακόμα και των ίδιων...

Εκλογές 2023: Δίμηνο-φωτιά! Οι ημερομηνίες «σταθμοί» στο δρόμο προς τις κάλπες

Απομένει ακόμη να ψηφιστούν πέντε νομοσχέδια - Κήρυξη εκλογών σε γκρίζο τοπίο

Πόπη Τσαπανίδου: «Τι να συζητήσουν Ανδρουλάκης και Μητσοτάκης; – Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας (21/5) των εθνικών εκλογών από τον Κυριάκο...

Προεκλογική εκστρατεία μέσω ΤikΤok κάνει ο Κυριάκος

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο...

«Παρών» στις εκλογές της 21ης Μαΐου δίνει η «Πατρίδα – Αφροδίτη Λατινοπούλου»

Με ανακοίνωσή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου κάνει γνωστό ότι συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης...

Επιτυχία μεγάλης σημασίας για τον Φραγκογιάννη η υποστήριξή μας στην Τουρκία για τον Διεθνή...

Σε πανηγυρικό τόνο η συνέντευξη του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη στην εφημερίδα Καθημερινή, μιας...

Tρικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ «βλέπει» τώρα ο Κωνσταντινόπουλος

Δεν αποκλείει κυβέρνηση με τρία κόμματα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής...

Ο Άδωνις παραδέχτηκε ότι είναι «αδιευκρίνιστος» και έβαλε πλάτη στον Παπαθανάση

Πλήρη κάλυψη στον Νίκο Παπαθανάση για την κομπίνα του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης για να...

Σχέδιο Μητσοτάκη για να μην ψηφίσουν οι νέοι στις δεύτερες εκλογές καταγγέλλει ο Βαρουφάκης

Τον Ιούλιο αναμένονται οι δεύτερες εκλογές στη χώρα, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να καταγγέλλει...

Διεθνής Αμνηστία: Έκθεση – «κόλαφος» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη 

Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτυπώνει άλλη...

Ανδρουλάκης: «O Μητσοτάκης ανακοίνωσε το τέλος της αποτυχημένης διακυβέρνησής του»

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουν για μια νέα...

Τσίπρας: «Στις 21 Μαΐου οι πολίτες επιστρέφουν το λογαριασμό»

«Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συνεχίζει να ανεβαίνει το Γολγοθά της ακρίβειας. Νοικοκυριά και...

Εκλογές 2023: Έτσι θα πάμε στις κάλπες την 21η Μαΐου

Η διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα - Δείτε που ψηφίζετε

Ξεπουλάνε και τα παρτέρια! Σκάνδαλο μεγατόνων με ακίνητο του Δημοσίου

Καταγγελία-«φωτιά» για «διαφθορά χωρίς όρια» έκανε ο οικονομικός αναλυτής και βουλευτής της Ελληνικής Λύσης...

«Βόμβες» Κακλαμάνη! Η «πασοκοποίηση» της ΝΔ, η ιδιωτικοποίηση του νερού και η υπόθεση Παπαθανάση

Στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη βρέθηκε καλεσμένος ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος «έφαγε» ισλαμικό μπούλινγκ για τον σταυρό από το Άγιον Όρος

Ζήτησαν από τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο να βγάλει τον σταυρό...

Όλαφ Σολτς: Μετακυλίει το κραχ της Deutsche Bank στην Ε.Ε.

Ο καγκελάριος της Γερμανίας γνωρίζει ότι το τραπεζικό σύστημα...

Σοκάρει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στον Εύοσμο

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνει ένα 14χρονο κορίτσι στον Εύοσμο,...

NEWSROOM