Ο Λοβέρδος έσπευσε να «ξεπλύνει» Μητσοτάκη

Πήρε αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ/ΚIN.ΑΛ. και υποβάθμισε τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη

Must Read

Την ώρα που ο πρωθυπουργός περιδινίζεται στον τυφώνα του σκανδάλου των υποκλοπών με θύμα τον πρόεδρο του κόμματός του, ο Ανδρέας Λοβέρδος έσπευσε να προσφέρει τις καλές υπηρεσίες του στο Μαξίμου λες κι ήταν υποχρεωμένος να ξεπληρώσει κάποιο γραμμάτιο. Εκτός επίσημης κομματικής γραμμής, ο τέως υπουργός, που δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με το σκάνδαλο της Novartis, υποβάθμισε τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη για την παρακολούθησή του.

Όταν ρωτήθηκε («Παραπολιτικά») αν η υπόθεση των παρακολουθήσεων μπορεί να σχετίζεται με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ, απάντησε με… βεβαιότητα: «Προφανέστατα και όχι. Εκείνος που παρακολουθεί τη διεθνή ειδησεογραφία γνωρίζει πολύ καλά ότι δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα έχουν καταγραφεί για πολιτικούς αλλά και για πολίτες σε πολλές χώρες του δυτικού κόσμου. Στη Γαλλία οι σχετικές εξελίξεις ήταν αποκαλυπτικές. Διαβάζεις και δεν πιστεύεις στα μάτια σου». Στην ίδια γραμμή είχε εμφανιστεί προ ημερών και η ευρωβουλευτής του κόμματος Εύα Καϊλή, προκαλώντας την μήνιν της Χ. Τρικούπη.

Την απόσταση του Α. Λοβέρδου από το ΚΙΝ.ΑΛ. αποτυπώνουν οι δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλου χθες στο Open: «Από την ημέρα που ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας με πρωταγωνιστές κυβερνητικά στελέχη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο προσπαθούσαν να πουν ότι όλο αυτό είναι κάτι που γίνεται πανευρωπαϊκά, παγκόσμια και άλλοι πολιτικοί και ευρωβουλευτές έχουν παρακολουθηθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This