«Βόμβα» Κύρτσου: «Ακούγεται πως παρακολουθείται το κινητό μου»

«Η πορεία Μητσοτάκη στον αυταρχισμό»

Must Read

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με σημερινή ανάρτησή του στο Twitter και σχολιάζοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών, αποκάλυψε πως ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι «ακούγεται» πως παρακολουθείται το κινητό του τηλέφωνο, κάτι που όπως σχολίασε, «το θεωρώ πιθανό».

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γνωστός δημοσιογράφος με ενημέρωσε ότι ακούγεται πως παρακολουθείται το κινητό μου. Το θεωρώ πιθανό. Πάντως τις πολιτικές κινήσεις μου τις μαθαίνουν πάντα μετά το γεγονός Αποχώρηση από το ΕΛΚ. Προσχώρηση στο Renew Europe. Ανάδειξη ανελεύθερων πρακτικών Μητσοτ. στην ολομέλεια ΕΚ».

Ενώ έκανε και άλλα σχόλια σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων με συνέχεια στις επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «έγκλημα εκ προμελέτης»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This