Δευτέρα 21/6/2021

Σγουρός σε Γεννηματά: Σας βγάζω από τη δύσκολη θέση, δεν θα είμαι υποψήφιος

Επιστολή με αιχμές στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής

Με το γάντι… χαστούκισε ο Γιάννης Σγουρός τη Φώφη Γεννηματά, βλέποντας πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν τον υπολογίζει στα ψηφοδέλτια.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής με επιστολή του στην Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την επιθυμία του να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος, νιώθοντας -προφανώς- μειωμένος από την στάση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιάννης Σγουρός αποκάλυψε, μάλιστα, την πρότασή του να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Στη συνάντησή μας, σας γνώρισα εξ αρχής ότι η τυχόν εκλογή μου ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Διαβλέποντας, πλέον, μετά την πάροδο αρκετών ημερών την δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές».

«Η απόφασή μου αυτή είναι οριστική, όμως θα είμαι πάντοτε στην πρώτη γραμμή στην μάχη για την ενότητα της κεντροαριστεράς και την ήττα του νεοφιλελευθερισμού, που τόσα δεινά σώρευσε στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο πρώην Περιφερειάρχης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ