Κορυφαία ατάκα από Παπαγγελόπουλο: Ο Ρασπούτιν ήταν γνωστός για… άλλα προσόντα

Must Read

Την κορυφαία στιγμή της συζήτησης στη Βουλή για την προανακριτική επιτροπή έδωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην πρώην εισαγγελέα διαφθοράς, Ελένη Ράικου, η οποία τον έχει ανοιχτά κατονομάσει ως τον «Ρασπούτιν» υποστηρίζοντας μάλιστα στην κατάθεσή της πως και ο ίδιος αποκαλούσε έτσι τον εαυτό του, ο κ. Παπαγγελόπουλος παρέθεσε ως αντεπιχείρημα, το ότι ως ιστορικό πρόσωπο ο Ρασπούτιν είχε… κάποια άλλα προσόντα!

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε: «Είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν. Για ιδιότητες… μηχανορραφίες, σκευωρίες, ίντριγκες, παρεμβάσεις. Που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν, αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα.
Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου αν είχα αυτές τις ιδιότητες Μακιαβέλι, Μέτερνιχ, Ταλεϋράνδο…

Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες…
Αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στην θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν».

Η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια με τον… παραλληλισμό που έκανε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και είναι χαρακτηριστικό ότι και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει το γέλιο του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This