Ελληνική Λύση: Δέκα εταιρίες κερδοσκοπούν με τις πλάτες της ΔΕΗ

Μέγιστη απάτη της κυβέρνησης η υποτιθέμενη «αναστολή» της ρήτρας αναπροσαρμογής

Must Read

Οι εξωφρενικές αυξήσεις στο ρεύμα που ανακοίνωσε η ΔΕΗ προκαλούν ήδη οξείες πολιτικές αντιδράσεις. Ο πολύς κόσμος σε λίγο θα βγάζει ακόμα και την πρίζα από το ψυγείο, αλλά για το Μαξίμου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Γ. Στάσση, ο οποίος έχει στα μπετά το «φτωχικό» που χτίζει στην Τζια, πέρα βρέχει…

«Οι αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος που ανακοίνωσε η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού δεν δικαιολογούνται από καμιά “παγκόσμια κρίση”, από κανέναν “πόλεμο στην Ουκρανία”», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. «Είναι μία συνειδητή προσπάθεια της διορισμένης διοίκησης να καταληστεύσει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και παράλληλα να ενισχύσει τους ιδιώτες παρόχους, στέλνοντας εκεί τους πελάτες. Προκαλώντας έτσι περαιτέρω ζημιά στην εθνική οικονομία», προσθέτει.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου καλεί την προκλητική διοίκηση της ΔΕΗ «να αντιληφθεί ότι ο ρόλος της επιχείρησης δεν είναι η κερδοσκοπία 10 ολιγαρχών, αλλά η ανταγωνιστική τιμή ρεύματος για 10.000.000 Ελληνες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις». Παράλληλα, κάνει λόγο για «μέγιστη απάτη της κυβέρνησης με την υποτιθέμενη “αναστολή” της ρήτρας αναπροσαρμογής, την οποία φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα παριστάνει τον άμοιρο ευθυνών».

Σε κάθε περίπτωση, η Ελληνική Λύση προειδοποιεί ότι «όσοι σήμερα κερδοσκοπούν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων πιστεύοντας ότι θα μείνουν ατιμώρητοι θα λογοδοτήσουν πολιτικά και ποινικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This