Όταν ο Κυριάκος αποθέωνε τους New York Times!

Must Read

Ως το πιο φερέγγυο μέσο ενημέρωσης παρουσίαζε πριν μερικά χρόνια τους «New York Times» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ τότε, σε ερώτηση που δέχτηκε για τα δημοσιεύματα του περιοδικού του Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυπταν τις ελλείψεις και τις αλχημείες στα πόθεν έσχες του, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, είχε πει το κορυφαίο: «Δεν είναι δα και οι New York Times. Δεν διακρίνεται για την φερεγγυότητά του και την δημοσιογραφική του αντικειμενικότητα».

Αυτά έλεγε τότε, πριν γίνει ρεζίλι διεθνώς με το άρθρο-κόλαφο για την «πολιτική σήψη» στην κυβέρνησή του. Τώρα που ο δημοσιογράφος Αλεξάντερ Κλαπ σε άρθρο του στην  κορυφαία αμερικανική εφημερίδα τον «ξεμπροστιάζει» διεθνώς για το σκάνδαλο υποκλοπών -και όχι μόνο- το Μαξίμου πανικόβλητο επιχειρεί να απαξιώσει με κάθε σαχλό τρόπο την μεγαλύτερη εφημερίδα του κόσμου. Το ζήσαμε και αυτό!

Δείτε επίσης: Παγκόσμιος περίγελος o Μητσοτάκης! Άρθρο-κόλαφος των «New York Times» για την πολιτική σήψη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This