Σανό από τον Μπάμπη για «ανοησίες της ΕΥΠ»

Ο υπερασπιστής του Μητσοτάκη υποβάθμισε τις υποκλοπές και το φιάσκο με τη νησίδα στον Έβρο

Must Read

Σανό ταΐζουν τους Έλληνες ορισμένοι -ομολογουμένως λιγοστοί, τουλάχιστον προσώρας- νεοδημοκράτες βουλευτές, οι οποίοι σπεύδουν όχι μόνο να υπερασπιστούν με πάθος τον πρωθυπουργό που βάλλεται πανταχόθεν για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά και να κάνουν το μαύρο άσπρο όσον αφορά το σκάνδαλο μεγατόνων που κλονίζει την κυβέρνηση.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Ο γνωστός για τις… αιρετικές του απόψεις βουλευτής και δημοσιογράφος ισχυρίστηκε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι είναι θέματα ήσσονος σημασίας (!) το σκάνδαλο των υποκλοπών, το άρθρο-χαστούκι των «New York Times» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η γνωστή υπόθεση με τη νησίδα στον Εβρο. Συνέχισε, μάλιστα, στον ίδιο τόνο, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να υποβαθμίσει τη σημασία της υπόθεσης των υποκλοπών, κάνοντας λόγο για «ανοησίες της ΕΥΠ». Επέλεξε, επιπλέον, να επιτεθεί και στους πολιτικούς αντιπάλους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Για τον μεν Νίκο Ανδρουλάκη δήλωσε ειρωνικά «ελπίζω να μην καταντήσει στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα». Οσο για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνολικώς τον ΣΥΡΙΖΑ, που φυσικά δεν γλίτωσαν από τα βέλη του πρόθυμου βουλευτή, υποστήριξε πως ανάγουν αυτά τα εξαιρετικά ήσσονος σημασίας θέματα σε ζητήματα εθνικής σημασίας. Άραγε συμφωνεί το Μέγαρο Μαξίμου στον χαρακτηρισμό «ήσσονος σημασίας»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This