Επιτελικό τσίρκο! Διόρισαν τον Κουκάκη που… παρακολουθούσαν!

Κατά τα άλλα, τους φταίνε οι κομμουνιστές!

Must Read

Αντί να δημιουργούν φανταστικούς εχθρούς και θεωρίες συνωμοσίας, οι… επιτελικοί του λεγόμενου «επιτελικού κράτους» θα έπρεπε να ψαχτούν μεταξύ τους. Τι να περιμένεις όμως από ένα επιτελικού τσίρκο, που βαφτίζει συριζαίους όσους αποκαλύψουν τις πομπές τους και «συγχωριανούς του Τσίπρα», βραβευμένους δημοσιογράφους των New York Times;

Φυσικά, το άφθονο χρήμα που έχουν μοιράσει σε πετσωμένα ΜΜΕ τους εξασφαλίζει μία πρωτοφανή αλλά και ολέθρια όπως αποδεικνύεται ασυλία, διότι αλίμονο σε μία εξουσία η οποία εξαγοράζει το απυρόβλητο παραβιάζοντας την βασικότερη αρχή μιας Δημοκρατίας: Την λογοδοσία.

Όπως προκύπτει λοιπόν από το ΦΕΚ 30 Αυγούστου 2019, το περιβόητο «επιτελικό κράτος», ναι, έτσι ακριβώς αναγράφεται στο ΦΕΚ, διόρισε τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη στο υπουργείο της Κεραμέως! Δεν γνωρίζουμε μάλιστα εάν παραμένει στο υπουργείο ακόμα και σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις… Πάντως στον τηλεφωνικό κατάλογο του υπουργείου, δεν υπάρχει.

Το ΦΕΚ του διορισμού του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη

Αυτό είναι δυστυχώς το κακό που προκύπτει από μία εξουσία που βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ξαφνικά, όσοι βρίσκονται στον στενό ή ευρύτερο πυρήνα της, νιώθουν ξαφνικά ότι έγιναν φεουδάρχες. Αρχίζουν και εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς και ύβρεις κατά όσων τους ασκούν κριτική με μανιχαϊστικό τρόπο. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το «ψεκασμένοι» που εκστόμισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν τα περί «αντιπολιτευτικής διάθεσης» Κουκάκη… Εκτός εάν τα ευφάνταστα μυαλά του Μαξίμου εντοπίσουν «σκοτεινό σχέδιο» της Κεραμέως να εκτοπίσει τον Κυριάκο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επίσης δεν φαίνεται να γνωρίζει – παρά την έφεση του στις παρακολουθήσεις – ότι έτερος δημοσιογράφος που πρωταγωνιστεί στις αποκαλύψεις, εντοπίστηκε στην Πάρο πριν από λίγες ημέρες, παρέα με βασικό στέλεχος του (παρα)κράτους και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε για λογαριασμό του πρωθυπουργού το στήσιμο βρώμικων υποθέσεων κατά πολιτικών αντιπάλων.

 

Εάν ο πρωθυπουργός είχε μελετήσει προσεκτικά τις ρήσεις της Χίλαρι Κλίντον που τόσο θαυμάζει, θα είχε μάθει κάτι βασικό για την πολιτική: Δεν μπορεί να διατηρήσει φίδια στην αυλή σου και να περιμένεις ότι θα δαγκώσουν μόνο τον γείτονα….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This