Η επίθεση του Κυριάκου κατά Σαμαρά, Δένδια και Βενιζέλου

Απίστευτη στοχοποίηση από το βήμα της Βουλής!

Must Read

Η επίθεση Μητσοτάκη κατά Βενιζέλου είναι απολύτως εξηγήσιμη. Δεν πρόλαβε να τον χρίσει  «σοφό» διορίζοντας τον στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΕ και ο Βενιζέλος του το ανταπέδωσε σφυροκοπώντας τον με αφορμή την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη. Μιλάμε για τον ορισμό της αχαριστίας αλλά και μία απίστευτη παγίδα. Πως θα τολμήσει τώρα ο Μητσοτάκης να αμφισβητήσει την αυθεντία του Βενιζέλου όταν ο ίδιος πριν από λίγες εβδομάδες του απένειμε τον τίτλο του «σοφού»; Είναι σαν κάποιος να ζητάει από τον Κυριάκο να παραδεχτεί ότι είναι ανόητος..Είναι σαν κάποιος να ζητάει από τον Κυριάκο να παραδεχτεί ότι είναι ανόητος…

Η πραγματική σφαγή όμως σήμερα, ήταν εσωκομματική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του έθεσε επί τάπητος τον έλεγχο της ΕΥΠ επί διακυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, όταν μάλιστα αρμόδιος υπουργός ήταν ο Νίκος Δένδιας! Είναι η μεγαλύτερη εσωκομματική ρήξη τα τελευταία τρία χρόνια, δημόσια τουλάχιστον, αφού η συγκεκριμένη κόντρα υποβόσκει εδώ και αρκετό καιρό.

Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε ο Αντώνης Σαμαράς ούτε ο Νίκος Δένδιας έχουν αρθρώσει έστω και μία λέξη στήριξης για τον πρωθυπουργό, αυτές τις δύσκολες στιγμές. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Νίκος Δένδιας ήταν ηχηρά απόντες σήμερα από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπως άλλωστε και ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Κυριάκος λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τους έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να τους αφήσει να παίξουν παιχνίδι την ώρα που ο ίδιος καταρρέει. Θα τους πάρει μαζί του με κάθε μέσο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This