Οι ευρωπαίοι εθνικοποιούν, ο Μητσοτάκης αφελληνίζει

Ο πρωθυπουργός δεν αρκείται στην κακοποίηση του πολιτεύματος, αλλά ολόκληρου του έθνους.

Must Read

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει ως «κομμουνιστή»  τον Εμμανούελ Μακρόν, τον Γάλλο πρόεδρο ο οποίος επανεθνικοποίησε την EDF, την γαλλική Δ.Ε.Η. δηλαδή, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση.

Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον Γερμανό καγκελάριο Σόλτς για «σοβιετική» στροφή, μετά την απόφαση του να θέσει υπό τον έλεγχο του γερμανικού Δημοσίου το γερμανικό τμημά της Gasprom.

 

Ποιος θα μπορούσε πλέον να εγκαλέσει τις χώρες της Ιβηρικής που επέβαλαν εθνική πολιτική καταφέρνοντας έτσι να μειώσουν το κόστος της ενέργειας στο 1/3;

Ουδείς. Ακόμα και τα φερέφωνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχουν σιωπήσει, μεταδίδοντας άνευ σχολιασμού τις σχετικές ειδήσεις.

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης με  πρωτοφανές θράσος και εξοργιστική ασυλία, εκχωρεί δομές στρατηγικής σημασίας σε ιδιωτικά συμφέροντα. Έχοντας διορίσει διοικητή της αρεσκείας του, ιδιωτικοποίησε για ψίχουλα την ΔΕΗ, εισπράττοντας αντίτιμο μικρότερο από την επιδότηση που δίνει για το ρεύμα του Σεπτεμβρίου!

Την ώρα που οι τιμές του νικελίου καταγράφουν ιστορικά ρεκόρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδιωτικοποιεί την ΛΑΡΚΟ, παραδίδοντας την «συμπτωματικά» στην εταιρεία του πεθερού κορυφαίου υπουργού.

Ο εφιάλτης όμως δεν σταματάει εδώ. 700.000 ακίνητα έχουν περιέλθει στην κατοχή «αδιευκρίνιστων» funds, ενώ 210,000 πρόκειται να εκπλειστηριαστούν τους επόμενους μήνες. Με απλά λόγια, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, θα δουν τις περιουσίες τους να χάνονται, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια χρόνια καταγράφει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης από συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους. Μιλάμε για μια πραγματική εθνοκτονία, που όμως δεν φαίνεται να ενοχλεί τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει δηλώσει ξεκάθαρα αντινατιβιστής και θεωρεί την «αντικατάσταση πληθυσμού» με μετανάστες, ως λύση για το δημογραφικό!

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στο παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης το οποίο έχει εξαφανιστεί από την ατζέντα της κυβέρνησης, για την «μειωμένη επήρεια» που υπέγραψε στις συμφωνίες καθορισμού θαλάσσιων ζωνών με Ιταλία και Αίγυπτο κλπ.

Πρόκειται για ένα μεθοδευμένο αφελληνισμό σε όλα τα επίπεδα από έναν πρωθυπουργό που φαίνεται ότι δεν αρκείται στην κακοποίηση του πολιτεύματος.

Αντίθετα, οι εθνικές πληγές που έχει ανοίξει, θα ματώνουν για δεκαετίες. Ενώ, είναι αμφίβολο εάν θα κλείσουν ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This