«Ρίχτερ» στη ΝΔ προκάλεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τις παρακολουθήσεις

«Άδειασε» πανηγυρικά τον Γεραπετρίτη ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής

Must Read

Την διαφοροποίησή τους από την στάση των στελεχών του Μεγάρου Μαξίμου να αποσιωπήσουν με κινήσεις πανικού το σκάνδαλο των υποκλοπών εκφράζουν ουκ ολίγοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Μετά από τις παρεμβάσεις του Θεόδωρου Ρουσόπουλου και του Κώστα Τζαβάρα, την αντίθεσή του με την στάση του πρωθυπουργού ο οποίος πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, εξέφρασε και ο πολύπειρος πολιτικός Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, μίλησε στο κανάλι Kontra και διαχώρισε τη θέση του στο θέμα της νομοθετικής ρύθμισης που έκανε η κυβέρνηση, να μην έχουν το δικαίωμα να ενημερώνονται όσοι παρακολουθούνται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. 

«Δεν μπορεί να μην έχω το δικαίωμα να μάθω γιατί παρακολουθούμαι», δήλωσε σε αυστηρό ύφος ο Νικήτας Κακλαμάνης και σημείωσε ότι είναι σύμφωνος με την τροπολογία που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ να καταργηθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη και σημείωσε ότι το θέμα πρέπει να τεθεί ξανά στη συζήτηση.

Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης «άδειασε» πανηγυρικά τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του ότι κανένας δεν γνωρίζει τους λόγους που ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν στόχος παρακολούθησης της ΕΥΠ, η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού. 

«Εγώ εδώ απόψε δεν εκπροσωπώ τον κ. Γεραπετρίτη. Είμαι βουλευτής του κόμματός μου και εκπροσωπώ την παράταξή μου. Στο φιλόξενο στούντιό σας φωνάξτε αύριο τον κ. Γεραπετρίτη και ρωτήστε τον τι εννοούσε» είπε αφήνοντας αιχμές ο κ. Κακλαμάνης.

Πλέον, είναι ολοφάνερο ότι ο κλοιός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει στενέψει για τα καλά, με τον ίδιο να χάνει τους συμμάχους του και να βρίσκεται απομονωμένος, την ώρα που πλησιάζει η προεκλογική περίοδος…

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Κακλαμάνη

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This