Στήνουν εκτροπή με πρόσχημα την «ρωσική εμπλοκή» στις εκλογές!

Επικίνδυνα παιχνίδια με το πολίτευμα και άρωμα νοθείας

Must Read

Η αποκάλυψη της δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή για ένα εφιαλτικό σχέδιο του Μάκη Βορίδη να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών με πρόσχημα την δήθεν υβριδική απειλή της Ρωσίας και την εμπλοκή στις ελληνικές εκλογές, δεν είναι «θεωρία συνωμοσίας», αλλά συνωμοσία κατά του πολιτεύματος.

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι διαθέτει απευθείας επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ήταν η πρώτη που ισχυρίστηκε ότι ο «φάκελος Ανδρουλάκη» δεν υπάρχει πλέον και έχει διαγραφεί!

Η περιγραφή λοιπόν που έκανε για το σχέδιο Βορίδη με κατάργηση των συμβατικών ψηφοδελτίων και αντικατάστασή τους με ειδικά έγγραφα τα οποία θα διαβάζονται από σκάνερ, συνιστά τον ορισμό της εκτροπής, διότι ανοίγει μία τεράστια κερκόπορτα ακόμα και για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Πρόκειται μάλιστα για ένα σχέδιο που εξόφθαλμα εκτός από την δημοκρατία βιάζει και την κοινή λογική, διότι εάν η Ρωσία ήθελε να παρέμβει όντως στις ελληνικές εκλογές, με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνεται! Διότι οι «χάκερ του Κρεμλίνου» δεν μπορούν να μπαίνουν σε κάθε εκλογικό κέντρο με φυσική παρουσία και να σβήνουν με γομολάστιχα τους σταυρούς αντικαθιστώντας τα χάρτινα ψηφοδέλτια μέσα στην κάλπη.

Αντίθετα, όταν το όλο σύστημα ψηφιοποιείται, ειδικά όταν δεν κρατούνται τα «πειστήρια της ψήφου», δηλαδή τα συμβατικά ψηφοδέλτια τα οποία βάσει νόμου πρέπει να παραμένουν διαθέσιμα για έλεγχο, τότε με μία συντονισμένη κυβερνοεπίθεση, μπορούμε να δούμε «τέρατα».

Με αυτά που ακούμε, δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν η ψήφος σε άλλο κόμμα πλην αυτό του Μητσοτάκη, θεωρηθεί κίνδυνος εθνικής ασφάλειας και οι «αντιφρονούντες» οδηγηθούν στις φυλακές.

https://twitter.com/marka2_/status/1570123564761731075?s=21&t=2wGtuzlEPHNSCg94aOHOUQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This