Νέος Πάγκαλος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ήμασταν σπάταλοι»

Δεν ξέρουμε πόσο σπάταλος ήταν ο Παπαδημητρίου, ξέρουμε ότι τα νοικοκυριά τρέμουν να ανάψουν τον φούρνο πλέον!

Must Read

Το ιστορικό «μαζί τα φάγαμε» που ακούστηκε από το στόμα του Θεόδωρου Πάγκαλου μας θύμισε σήμερα το πρωί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν εξωφρενικούς λογαριασμούς ρεύματος επειδή μαγειρεύουν στον φούρνο και βάζουν δύο πλυντήρια την εβδομάδα, ο γνωστός δημοσιογράφος-πολιτικός και υπερασπιστής του Μητσοτάκη με προκλητικό ύφος, χαρακτήρισε τους πολίτες σπάταλους!

Φυσικά, ο ίδιος, υπερασπιζόμενος το αφήγημα της κυβέρνησης ότι το κόστος της ενέργειας αυξήθηκε, παρά το γεγονός ότι η έκθεση-κόλαφος της Ανεξάρτητης Αρχής διευκρινίζει ότι οι η εκτόξευση στα τιμολόγια του ρεύματος καταγράφηκε από το 2021, κούνησε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να μάθουν να κάνουν οικονομία: «Αν εξαιρέσεις τα νοικοκυριά που είναι σε μεγάλη ανάγκη τα υπόλοιπα νοικοκυριά ήμασταν σπάταλοι. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να κάνεις οικονομία, να σου επιτίθεται ο Πούτιν. Αλλά το να μάθεις να είσαι οικονομικός στις δαπάνες σου είναι πολύ καλό».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να βάζει πλάτες στους παρόχους ενέργειας επιδοτώντας τα υπερκέρδη τους, όμως υπεύθυνοι για τους λογαριασμούς που σοκάρουν είναι οι… σπάταλοι νοικοκυραίοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This