Με την στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη ο Άδωνις βάζει πλώρη για την ηγεσία της Ν.Δ.

Μετά τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Άρη Πορτοσάλτε, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λαμβάνει ψήφο εμπιστοσύνης και από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ στη μάχη για τη διαδοχή.

Must Read

«Έρχεται η στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης θα αγκαλιάζει μόνο τον εαυτό του», έγραφε προφητικά ο κύριος Μάξιμος πριν από λίγες ώρες. Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται.

Ο άνθρωπος που κούρνιαζε από αγκαλιά σε αγκαλιά για να χτίσει την πολιτική του καριέρα, ετοιμάζεται πλέον να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει στην κορυφή.

Οι ημέρες που αναγκαζόταν να αποθεώνει όσους έβριζε, φαίνεται ότι λαμβάνουν τέλος. Η αναπόφευκτη συντριβή του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και η πλήρης αποκαθήλωση του από το πολιτικό σύστημα λόγω του σκάνδαλο των υποκλοπών και του ειδικού δικαστηρίου που φαίνεται πλέον αναπόφευκτο, οδηγούν τον Άδωνι στο να κάνει το μεγάλο βήμα.

Έρχεται η στιγμή που ο Άδωνις θα σταματήσει να αγκαλιάζει άλλα πρόσωπα και θα χαϊδεύει μόνο τον εαυτό του

Στο πλευρό του λοιπόν εκτός από τον Γιάννη Κουρτάκη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Άρη Πορτοσάλτε με τους οποίους διατηρεί πολύ στενές σχέσεις, τίθεται πλέον και ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Άλλωστε, με την παρούσα σύνθεση της κυβέρνησης, ο Καρατζαφέρης θα ήταν ο ο καταλληλότερος πρωθυπουργός.

Το διθυραμβικό αφιέρωμα στο κανάλι του ΛΑΟΣ για τον υπουργό ανάπτυξης, τον πολιτικό αλλά και άνθρωπο Άδωνι Γεωργιάδη, έσκασε σαν βόμβα στα πολιτικά γραφεία:

• Σπάνια «στόφα ηγέτη» που ο κόσμος τον μάθαμε με το μικρό του όνομα, όπως συμβαίνει με τις μεγάλες προσωπικότητες.

• «Ισχυρή προσωπικότητα» , «συνώνυμο της αυτοπεποίθησης» που «ξεχειλίζει από πίστη στον εαυτό του».

• «Κινητήριος μοχλός» στις εξελίξεις της χώρας

Πως αλλιώς θα μπορούσε να περιγραφεί ο διάδοχος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ.;

Ακόμα κι αν αυτό φαντάζει πριν από λίγα χρόνια σενάριο κωμωδίας, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τύποι που επί Κώστα Καραμανλή δεν θα πέρναγαν ούτε την είσοδο του κόμματος, σήμερα είναι υπουργοί!

Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης στηρίζει τον Κυριάκο στο σκάνδαλο των υποκλοπών, μάλλον μοιάζει με το τελευταίο καρφί στο πολιτικό φέρετρο.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης πριν από λίγο καιρό έστελνε τον Άδωνι στο ειδικό δικαστήριο με βαρύτατες καταγγελίες, δεν έχει καμία σημασία. Περασμένα ξεχασμένα, άλλωστε το κορόιδο ο Έλληνας σε πληρώνει και σε ψηφίζει ταυτόχρονα.

Δείτε τι αποκάλυπτε ο Καρατζαφέρης για την δράση του Άδωνι:

Όσον αφορά το προσωπικό του προφίλ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ακολουθώντας τον δρόμο των μεγάλων ηγετών τύπου Μητσοτάκη, φτιάχνει το προσωπικό του προφίλ, δείχνοντας τις ικανότητές του στην αντισφαίριση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This